Wat zijn de functies van de luchtkanalen bij de waterlelie?
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Biologie. Vragen over aardrijkskunde, astrologie, filosofie, natuur- en scheikunde, psychologie, sociale wetenschap, techniek en wiskunde vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
Ik weet wel dat necrose weefselversterf is en dat het ongeprogrammeerde celdood is dat kan ontstaan als er onvoldoende bloedtoevoer is, maar ik wil graag weten welke stoffen er betrokken zijn en wat er eigenlijk precies gebeurd. Dus een erg biologische uitleg.
Kan iemand helpen?
ik weet ik heb er al zo een gesteld maar ik ben benieuwd naar de brillen verkoper en ik heb een makelijk antwoord nodig
De beenham en meer oranjekleurige serranoham ligt waar ik werk in doorzichtige bakjes in een koelvitrine. Na verloop van tijd zie ik de roze of oranje kleur ervan verdwijnen, en kleurt het vlees bruin. Dit is echter alleen zo bij het bakje dat bovenop ligt, en daarvan ook alleen de bovenkant - alles daaronder ziet er nog mooi uit.
Er staan enkele felle spots op en ook de vitrine is verlicht, het lijkt mij dat het door het kunstlicht komt. Maar wat in het vlees wordt aangetast door wat uit het licht?
GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing