Kan ik een defect apparaat ruilen zonder verpakking?

Hallo allen,

Ik heb een aantal dagen geleden een oplader bij de Action aangeschaft en deze is na 3 dagen defect geraakt.

De verpakking heb ik weggegooid omdat er een plastic verpakking omheen zat waar bij je de verpakking door moet knippen om de oplader uit te halen.

De bon heb ik nog.

Nu is mijn vraag, kan ik deze ruilen voor een andere oplader zonder verpakking?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee, je kunt hem niet ruilen. Ze zullen hem repareren.

je hebt recht op een degelijk product en ze kunnen toch aan het uiterlijk zien of het product het zelfde er uitziet als dat er in de schappen ligt. ook heb je de bon nog. kijk anders op de trosradar website. daar staat ook een hele boel informatie.

Bij de action doen ze niet moeilijk. Gewoon terug gaan. Je krijgt bijna zeker een vervangend apparaat of een tegoed bon. (Geld terug doen ze niet aan) Omdat het bij de action vandaan komt, gaat het waarschijnlijk om een paar Euro. En zal er niet gerepareerd worden.

Ik hoop dat je de bon niet mee hebt weggegooid. Dus heb je de bon nog en ga terug naar de action, vraag hoe ze dit gaan oplossen. Het is fijner als je de verpakking nog hebt, maar je kunt met bon aantonen dat het product bij hun vandaan komt. En ze zullen het moeten oplossen. Afhankelijk van hun beleid, zal dit een nieuwe worden of laten repareren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100