Zijn Fifa coin selling sites legaal?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, die zijn illegaal. Het is VERBODEN om fifa coins te kopen en te verkopen. Wie fifa coins verkoopt of bots gebruikt om coins te verzamelen wordt direct verbannen van alle online functies in alle EA-games. Wie coins koopt of promoot wordt milder bestraft. De eerste keer krijg je een waarschuwing in-game en in je e-mail, de tweede keer worden je Fifa Points teruggezet evenals je Ultimate Team clubstatus en de derde keer wordt je permanent verbannen van Fifa Online.

Ja, althans er is nog geen aanklacht geweest van EA of andere partij, dus een uitspraak van enige rechter ontbreekt. Wellicht dat je met vergelijkbare zaken een gok kan doen wat de uitkomst van zo’n rechtszaak zou zijn. Maar dat blijft dan altijd een gok natuurlijk. Toegevoegd na 1 dag: Zijn coinsites legaal? Ja, die zijn in principe legaal, ondanks dat EA wat dan ook in zijn overeenkomst zet. Die overeenkomst is namelijk tussen de speler en EA. De site heeft alleen te maken met de wet, er is geen wet (zover ik kan zien) die expliciet de verkoop van ingamevaluta tegengaat. Dat de site zich aan allerlei wetten moet houden is vanzelfsprekend.

De sites zijn legaal maar het kopen van de coins niet, in 3 stappen wordt je gestraft bij het kopen. Eerst een waarschuwingsmail, tweede keer een club reset en derde keer wordt je verbannen van alle EA games. Bij coins verkopen of gebruik van bots, een permanente ban

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100