Wat voor verweer kunnen wij schrijven naar de tuchtcommissie van de knvb? (niet komen opdagen) (zaalvoetbal)

Met ons zaalvoetbalelftal zijn wij niet komen opdagen bij een wedstrijd omdat wij te weinig spelers op de been konden brengen. Nu hebben wij een brief van de knvb ontvangen waarin staat dat wij een verweer kunnen schrijven waarom wij niet zijn komen uitdagen. Nou is te weinig man op te been weten te brengen geen goed verweer in mijn ogen, ook hebben wij niet afgebeld.

Mijn vraag is dan ook: Wat zou een goed verweer kunnen zijn zodat wij er nog goed vanaf kunnen komen bij de tuchtcommissie?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Niets. Je had minimaal de moeite kunnen nemen de wedstrijd netjes af te bellen, dan had ik je meer kans gegeven. Als ik jou was zou ik de KNVB even bellen om uit te leggen wat jullie situatie was en dat je weet wat de consequenties zijn en dat je weet dat het niet op de been kunnen brengen van een elftal een niet geldig verweer is. Het enige dat je nog kunt doen om er nog iets beter van af te komen is een goede smoes verzinnen waarom er niet gebeld is met de tegenstander. Iets van een miscommunicatie, waarbij de een dacht dat de ander zou bellen oid, maar ook dat is niet heel sterk.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100