mijn dochter is op straat aangevallen door 3 katten,wat zijn mijn rechten? ik vind dat de katten van straat moeten.stel dat er een klein kind loopt

Toegevoegd na 57 minuten:
ik kon het ook niet geloven maar mijn dochter is zelf bang voor katten en er liepen nog twee jongen een stukje achter haar die de katten "letterlijk "van haar af geschopt hebben. ik heb dit ook nog nooit mee gemaakt of gehoord van katten . de katten waren van een oosters ras en alle drie familie van elkaar en ze hadden kittens . ze kwamen door de heg die om hun tuin staat, dus mijn dochter heeft ze niet zien aankomen, helaas is ze nu nog banger voor katten , de wonden gaan wel weer over maar ik wil herhaling bij andere mensen kinderen voor komen.

Toegevoegd na 1 uur:
ik vind het wel raar dat mensen met honden voor een snauw wel hun hond moeten laten inslapen(niet dat ik dat bij deze katten wil hoor ,ik wil ze alleen van de straat)en katten mogen alles????

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik denk dat het enige wat je echt kan doen is met de eigenaar praten. En daarbij niet een insteek van 'de katten moeten in een kooi', want daarbij zal de eigenaar ook niet openstaan voor wat je nu eigenlijk wilt zeggen. De katten in een kooi IS ook geen oplossing. Het is geen hamster tenslotte. De katten in een afgesloten tuin of misschien een kattenren zou wel een idee zijn. (Toch ben ik erg benieuwd hoe dit gebeurd is, want zoals anderen ook aangeven, gaan katten echt niet bepaald als 'jachtgroep' op pad om mensen aan te vallen. Waren ze misschien al samen aan het vechten en kwam je dochter onbedoeld hier midden in? Kortom: zijn ze echt een gevaar of was dit een samenloop van omstandigheden? Ik wil niet zeggen dat ik het niet geloof, hoor! Maar misschien gebeurde er meer of vooraf aan wat je dochter zag toen ze haar ermee overvielen. Hoe dan ook, zoals boven aangegeven wel bij de eigenaar melden op een open manier erin, zodat de eigenaar er ook iets mee kan op een diervriendelijke manier.) Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100