heeft actie voeren echt zin en zo ja waarom doen we het dan zo weinig

Weet jij het antwoord?

/2500

Omdat we of denken dat het toch niet werkt, of er geen zin in hebben... Pure laksheid dus!

Eigenlijk is het antwoord heel simpel denk ik: "Het kost tijd." Als ik moet gaan demonstreren, waar haal ik de tijd vandaan om het te doen. 'k Moet namelijk gewoon werken..

'durf' Op elk vlak.

Zo lang je er in gelooft heeft 't zin. Hoe vaker je meemaakt dat 't achteraf bleek dat 't een druppel op een gloeiende plaat was, hoe minder vaak je in een nieuw geval zal denken: 'Zo, nu zal ik eens actie voeren.'.

Soms heeft actie voeren echt zin, soms niet (stel dat je iets wilt bereiken door een vereniging te overtuigen van iets en die raakt niet overtuigd, dan heeft je actie dus geen nut gehad). Ik denk dat we het zo weinig doen omdat we denken dat het toch niet werkt of dat we er maar weinig mee bereiken, en omdat we lui zijn.

Actie voeren heeft heel veel zin, maar dan moet je wel weten hoe... En je moet aan de goede kant staan... Sta je aan de verkeerde kant, dan ben je kansloos... Wanneer sta je aan de goed kant dan? nou simpel, sta je aan de politiekant, dan zit je goed... Sta je aan de regeringskant dan zit je goed... Sta je aan de bestuurderskant, dan zit je goed... Sta je aan de perskant, dan zit je goed... Sta je aan de reclamejongenskant, dan zit je goed... Maar in bijna alle andere gevallen zit je al vanaf het begin fout, en dus ben je kansloos... En daarom heeft actie voeren zo weinig zin... Een vraagje om dit te bevestigen: Het je het woord VAKBOND de laatste tijd horen vallen?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100