Hoe weet je of een prostituee illegaal is of niet?

De overheid wil het strafbaar maken als je een illegale prostituee bezoekt.
Hoe moet je dat als klant kunnen zien?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Volgens mij komt er tegen die tijd een pasjes regeling waarbij elke legaal werkende dame / heer dit pasje moet kunnen overleggen. Dit geld trouwens dan als ik het goed heb voor iedereen die iets doet wat maar op erotische dienstverlening lijkt. Dus ook voor bijvoorbeeld mensen die commercieel een dienst verlenen zonder zelf ook maar uit de kleren te gaan. (bijvoorbeeld Meesteres of meester uit de SM wereld die daar een vergoeding voor krijgt) Dit zogenaamd om inderdaad illegaliteit terug te dringen. Evenals de vorig jaar ingestelde Opting In regeling voor mensen die in deze wereld werken. Dat wordt zogenaamd gedaan om zeker te stellen dat er belasting betaald wordt, maar tegelijk eist dat iemand met zijn burger service nummer bekend gemaakt wordt. Toegevoegd na 5 minuten: Dit heeft er toe geleid dat er heel veel mensen gestopt zijn omdat zij geen PV aantekening achter hun naam wilden hebben. (wat ik gehord heb waren en best wel wat die het 1 dag per week als bijverdienste deden of alleen tijdelijk) Een hoop ook gerenommeerde clubs kunnen nu geen mensen meer krijgen. Een deel van de 'verdwenen mensen' is nu zwart gaan werken, illegaal dus die boek je bijvoorbeeld op een hotel kamer of bij hen thuis. En dat allemaal zonder toezicht en controlle

Als je een bonnetje krijgt na afloop is ze legaal....

Als ze een stempel op haar dij heeft staan ,nee hoor flauw grapje,maar ik denk dat legale protitutie in straten zijn zoals op de wallen en in Denhaag heb je ook van die straten en in andere steden ook.Maar gewoon in een hotel via een advertentie uit de krant bijvoorbeeld zijn ze illegaal.

Misschien gaan ze deze net als koeien een oor perforatie geven? Met zo een geel plaatje met hun BTW nummer erop

Als ze een vergunning heeft...

Simpel: Paspoort vragen. Kan ze geen paspoort tonen, dan zal ze wel illegaal zijn.

Ik weet wel twee aanwijzingen waar je op kunt letten: Spreekt ze Nederlands? Zo niet, dan weet je zelf ook wel dat de kans reëel is dat ze onder valse voorwendselen uit haar land van herkomst is gelokt en hier gedwongen in de prostitutie zit. Is ze piepjong? Zo ja, dan weet je zelf ook wel dat de kans reëel is dat ze op onfrisse manier in de prostitutie terechtis gekomen en daar gehouden wordt. En/of misschien zelfs minderjarig is.

Eerst kijken bij KvK.

leeftijd denk ik uitstraling

Ha, die Dirk1958; Spreek het woord 'verblijfsvergunning' uit; als ze'm knijpt weet je genoeg. Heb ik wel eens horen zeggen....

Ik zou zeggen, als ze er lekker uitziet, dan is ze legaal, als je twijfelt, dan is ze illegaal. Alhoewel de Wet van Murphy zegt dat het andersom is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100