Onze buurvrouw, klaagt al een tijdje over ballen in haar tuin, hoe lang mag zij onze ballen in bewaring houden? Er ligt al 3 a 4 weken een bal van ons

De buurvrouw klaagt over veel meer, dingen waar we soms weinig aan kunnen doen . Alles doet ze via de woningstichting i.p.v naar ons te komen. Nu worden wij de hele tijd in een zwart ligt gezet. Terwijl zij de gene met het probleem is. We hebben dingen die konden aangepast, omdat zij het zo wil.
(gezamenlijk steeg gemaakt, omdat zij de schutting niet in de midden wil hebben/ voortuin aangepast, ivm onkruid aldus de buurvrouw, oppassers gevraagd niet de was op haar schutting te hangen. kinderen verteld niet de bal te gooien. verder laten we haar volledig met rust, geen contact.

Maar ja, ballen die onze kinderen van 2 en 4 jaar erover gooien, ja dat is niet altijd te voorkomen.

Nu beschuldigd ze ons er ook nog van dat we zonder te vragen op haar terrein zijn geweest, wat dus niet zo is. Nu wil ze er weer een melding van maken en zijn wij weer de L*L.

Zij wil graag in rust leven (geeft ze aan via woningstichting), maar ja, wij willen ook graag leven met ons kinderen in de tuin, kunnen moeilijk om haar de hele dag binnen blijven. (wonen trouwens in rijtjes woningen, misschien niet handig als je in rust wil leven)

Op het moment heeft zij nog een bal van ons, wat zij ontkend..... Als we het verhaal lezen over het recht van een bal lek steken......., lezen we dat ze recht heeft om de bal even te houden, maar hoelang? en valt het later ook onder diefstal?

We zijn er helemaal klaar mee, en zijn echt geneigd om de politie erbij te halen als het onder diefstal valt..

Weet jij het antwoord?

/2500

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100