Je mag stoppen op een vluchtstrook voor een sanitaire stop voor ouderen en kinderen. Maar je mag niet wildplassen. Hoe werkt dit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wildplassen is alleen binnen de bebouwde kom strafbaar. Gr. Koos. Toegevoegd na 49 minuten: Wat de vraagsteller niet genoemd heeft is dat je alleen in een NOODGEVAL op de vluchtstrook mag stoppen, een sanitaire stop voor kleine kinderen of bejaarden wordt als zodanig getolereerd. Gezonde volwassenen krijgen wél een bekeuring als ze betrapt worden.

Wildplassen is alleen binnen de bebouwde kom verboden!

Buiten de bebouwde kom is het geen probleem. De dichtheid van het aantal w.c.'s is daar ook bijzonder laag. Op de vluchtstrook gaan staan is overigens zeer onverstandig. Je zou er beter aan doen een parkeerplaats te zoeken of even van de snelweg af te gaan.

Mag NIET!! Ook en zelfs niet al je al 73 jaar bent: http://www.jurofoon.nl/nieuws/weblog.asp?id=2668 In Italie denken ze daar weer iets anders over: http://italie.blog.nl/pettegolezzi/2010/03/04/bij-hoge-nood-is-stoppen-op-italiaanse-vluchtstrook-toegestaan En dan nog dit: Buiten de bebouwde kom is wildplassen vaak niet strafbaar, afhankelijk van de plaatselijke verordeningen die zich vaak tot de bebouwde kom beperken. http://nl.wikipedia.org/wiki/Wildplassen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100