50% afgekeurd volgende UWV werkbedrijf arbo arts en nek slijtage,kan ik nog werken?

Conclusie van de dokter(Degeneratieve verandering midcervicaal met uncovertebrale artrose)+hepatitis b drager.
Genoemde artrose = nek slijtage,veel problemen met de nekspierpijn wat nu? en als minder uren werken,wordt minder uitbetaald bij de WSW bedrijf klop dat?

Mijn vraag is: Kan ik nog werken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je voor 50% bent afgekeurd ben je ook voor 50% goedgekeurd, dus volgens het uwv kan je nog werkeb. Je wordt gekort op je uitkering.

Ja dat klopt. Je moet voor 50% werken. Heel vervelend maar je bent voor 50% afgekeurd. Sterkte

Makkelijk gezegd dat je voor 50% nog kunt werken,maar zie maar eens een werkgever te vinden.Ze keuren i.v.m bezuinigingen niemand meer 100% af.Maar er is geen werkgever meer die jou wil hebben.Je kunt misschien op de site van het UWV kijken of er iets is wat je nog wel kan.En als je op jezelf woont overal aan de bel trekken(huurtoeslag en zorgtoeslag en ontheffing reinigingsbelasting aanvragen).

tuurlijk kan je werken ga een bij een sociale werkplaats langs en daar kun je werken op een aangepaste werkplek ik werk er ook en heb het goed naar mijn zin ik dacht ook ik kan niets meer en wie wil me nou met een slechte rug en golvers ellebogen ik heb in de thuiszorg gezeten en met reiskoste en 32 uur werken en nu maar 24 uur en in productie heb ik net zo veel en je bent er uit en weet tussen de mensen dus weet ik niet maar meestal als je minder uren werkt krijg je ook minder maar het uwv zal het ook wel aanvullen wat je te kort komt of de invalidenuitkering hoop dat je er uit komt groetjes en veel succes katja

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100