het kenteken van mijn auto is in beslaggenomen door rdw in zwolle. wat nu? zie uitleg

na een forensischonderzoek hebben ze alle papieren in beslag genomen en gestald buiten me woonplaats, na een goedkeurig op de apk.
maar als er nu iets gebeurt met de auto , hoe kan ik dan aantonen dat ik de eigenaar ben? p.s rechtzaak volgt nog.

Weet jij het antwoord?

/2500

De auto is in beslag genomen is dus nu even niet meer van jou. Bij de rechtzitting zal je wel horen of je hem nog terug krijgt. Als dat zo is krijg je ook de papieren weer terug

Waarschijnlijk is het het handigst om deze vraag te stellen aan het RDW. Die zullen je precies kunnen informeren hoe of wat.

Indien u niet over uw auto en de bijbehorende papieren kunt beschikken na een forensisch onderzoek dient in het proces verbaal dat aangegeven staan en wat de ten laste legging is. Forensisch onderzoek kan heel veel dingen boven water halen mbt het voertuig waar u al of niet weet van heeft. RDW geeft u geen informatie om het onderzoek niet te belemmeren. Misschien weet u zelf waar de schoen wringt, maar ik zou dat niet op internet zetten. Uw APK Keuringstation kan u ook wat op de mouw spelden indien u niet over justitiele papieren beschikt en is de auto gewoon van u gestolen. Waarschijnlijk horen we daar het fijne niet meer van.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100