Welke bekende Nederlanders zijn er door een ongeval om het leven gekomen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Stan Storimans cameraman stierf in 2008 in Georgie door granaatscherven tijdens n bombardement.

Ernst Paul Hasselbach is tijdens de opnames van zijn programma 71 Graden Noord samen met een Belgische collega tijdens een ongeluk met een sneeuwscooter omgekomen. Toegevoegd na 9 minuten: Hij is niet tijdens een sneeuwscooter-ongeluk omgekomen, maar tijdens een auto-ongeluk.

~jumping~ Jack Middelburg! google maar op zijn naam.

Ferdy E., de ontvoerder en moordenaar van Gerrit Jan Heijn, is verongelukt. Hij werd op de fiets aangereden door een graafmachine, nadat hij had verzuimd voorrang te verlenen. Hij overleed kort na aankomst in een ziekenhuis.

Bronnen:
http://www.rtvnh.nl/nieuws/index.asp?newsid=100531

Rob Slotemaker van de gelijknamige antislipschool in Zandvoort. Rob verongelukt op 16 september 1979 in het harnas tijdens een race op Circuit Park Zandvoort

Ha, die Barcelnonaman; Chris Götte, voormallig drummer van Blöf, is in 2001 bij een motorongeluk om het leven gekomen. Toegevoegd na 8 minuten: 'Barcelnonaman' -> 'Barcelonaman'

Sportverslaggever Theo Koomen. Hij overleed op weg naar huis nadat hij op 4 april 1984 op de radio verslag had gedaan van de wedstrijd FC Twente - MVV.

Bløf-drummer Chris Götte kwam in 2001 om het leven door een verkeersongeval.

Bronnen:
http://www.chrisgotte.nl/

Maarten van Traa, politicus.

Pim Fortuyn, Theo van Gogh Toegevoegd na 29 seconden: Of je het een ongeluk kan noemen? Toegevoegd na 3 uur: Het is niet mijn intentie geweest om voor deze twee personen te kiezen om daar kwaad mee te willen doen. Integendeel, het ging mij erom dat zij beiden ook plotseling om het leven zijn gekomen, net als andere (bovenstaande) bekende Nederlanders die op tragische wijzen uit het leven zijn gerukt. Misschien had ik het beter moeten formuleren.

Deze Nederlandse betaald voetbalspelers zijn allemaal omgekomen tijdens de SLM-vliegramp op 7 juni 1989 in Suriname: * Ruud Degenaar (Heracles Almelo) * Lloyd Doesburg (Ajax) * Steve van Dorpel (FC Volendam) * Wendel Fräser (RBC) * Frits Goodings (FC Wageningen) * Virgall Joemankhan (Cercle Brugge) * Andro Knel (NAC) * Ruben Kogeldans (Willem II) * Ortwin Linger (HFC Haarlem) * Fred Patrick (PEC Zwolle) * Andy Scharmin (FC Twente) * Elfried Veldman (De Graafschap) * Florian Vijent (Telstar) * Nick Stienstra (RCH - coach)