Gebruik je een schuilnaam op het internet?

Ik bedoel niet een nickname als jan123 maar echt een schuilnaam als jan diederik postuma terwijl je jan post heet bijv

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De meeste antwoorden op je vraag gaan over het gebruik van de nickname, en dan vooral die ze hier op GV gebruiken. Als er mensen zijn die een schuilnaam gebruiken, dus zich in principe voordoen als een ander kun je ervan uitgaan dat dit een reden heeft. Deze reden zal in de meeste gevallen niet altijd even gunstig zijn. Daarom zullen mensen die een dergelijke schuilnaam gebruiken, dus zeggen dat ze Diederik Postema heten i.p.v. Jan Post hier geen antwoord geven. Want dan is hun geheim gelijk openbaar gemaakt, en dat zal niet hun bedoeling zijn.

nee ik gebruik overal mijn eigen naam bv achter mijn naam staat 61 dat is mijn geboortejaar omdat marion een veelgebruikte naam is vandaar de 61 erachter

Ja ik heet wesley, wessletj is een verbastering van een paar mensen die mij daarmee gingen plagen

Meestal gebruik ik mijn eigen naam. Anders heb ik wel een pseudoniem die ik dan gebruik. Dit is meestal omdat mijn eigen naam dan al door iemand anders in gebruik is. Ik gebruik dan altijd M3tt3rnich

Nou kijk. Als dat je zeg maar dat je mensen belangrijke en nuttige dingen verteld, en dat weten dan niet de mensen van wie de nuttige en slimme tipsen komen. Dus dat kan dan niet, dat als je dan zegt ik heet Nigel Janssma terwijl dat ik eigenlijk heet Harm Dekker. Daarom doe ik altijd dat ik gewoon ben mijn eigen naam, en dan is dat makkelijk dat als de mensen zien dat is Harm Dekker, dan weten ze meteen dat is Harm Dekker.

Nee, ik hou het bij een nickname. Kun je eens "losgaan" met een nicknaam, wordt het toch weer een normale naam...

Ha, die Raamklaza; Nee, in het algemeen gebruik ik mijn roepnaam plus één initiaal van mijn achternaam. Dat heeft voor mij een hele logische oorsprong, vandaar.

Soms, vooral bij dingen waarbij ik een reden zou kunnen bedenken waarbij ik later, als ik een baan ga zoeken, op afgekeurd zou kunnen worden. Veel bedrijven gaan jouw naam helemaal doorzoeken op het internet, op Google en dat soort dingen.

Ja, een compleet andere naam. In dit geval is het een afkorting waar mijn voorletter in voorkomt.

Meestal wel. 'herbalrebel' is een nickname voor mijn beroep als kruidengeneeskundige en de rebel spreekt voor zich. Als ik via internet met iemand meer persoonlijk contact krijg en we gaan mailen gebruik ik gewoon mijn eigen naam. Ikzelf gebruik een pseudoniem omdat er mensen op het internet zijn waarvan ik niet wil dat ze me zomaar op kunnen zoeken. :)

Nee, ik gebruik gewoon mijn eigen naam. Wel niet aan elkaar geschreven zoals hier op G.V.

Mijn moeder noemde me vroeger heel vaak Fiederieke (is niet mijn eigen voornaam), maar waar die naam vandaan komt weet ik niet en ik kan het haar ook niet meer vragen.

Ik gebruik altijd mijn Gamersnaam :O Zoals je hier ziet: Icemummy Een beetje fantasie mag toch ook?

Nee. Absoluut niet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100