Wat is een geschikte baan voor iemand,met alleen een vca 1 en heftruck certificaat?ik heb verder geen opleiding genoten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Werken in een magazijn bijvoorbeeld. Wat je ook kan doen is de beveiliging ingaan! Er is daar heel veel werk in en veel bedrijven betalen je opleiding. Het leukste is het op schiphol en het is ook nog is een veelzijdige en afwisselende baan!

Die kan goed op zijn plaats komen binnen de logistiek. Misschien is het bijhalen van wat papieren het waard om eens over na te denken. Zo kun je je concurrentie positie versterken en zal ook de keus aanmerkelijk doen toenmen. Denk ook aan leeftijd. Op sommige vlakken zul je meer kans hebben maar met toename van de leeftijd zullen de kosten en dus ook de verwachtingen oplopen.

Werken in een magazijn of fabriek. Daar kan je wel terecht, misschien kan je dan ook nog verder opleidingen volgen.

vca (veiligheid toch?) heb je ook nodig in de bouw, mischien dat je er een bol/bbl opleiding bij kan doen, maar dat is natuurlijk als je nog wat bij wil leren. succes!

Logistiek, koerierdienst,verpakkings medewerker,productiemedewerker klein metaal/ electronica/mechanica. lader/losser goederen,winkelmedewerker.