Wat geef je iemand met een eigen studio?

Een vriend van mij heeft een studio en hij heeft mij aangeboden wat opnames van mij te maken, gratis en voor niets, hij wil er echt niets voor hebben maar ik wil toch echt niet met lege handen komen. Wie heeft er nog een leuk ideetje, niet te duur (want hem kennende voelt hij zich dan weer bezwaard). Zijn studio is net helemaal opgepimpt dus echt iets NODIG heeft hij niet.

Ik weet ff niets meer, iemand anders?

Toegevoegd na 1 uur:
Het gaat om een muziekstudio, dit even ter verduidelijking. Antwoorden blijven echter inhoudelijk hetzelfde!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Maak een mooi nummer voor hem! Past goed bij zijn cadeau.

- Een fles favoriete drank van hem doet het vast goed. Kunnen jullie na de shoot samen een borreltje doen :-) - Een tegoedbon, maak die zelf, schrijf erop dat wanneer hij iets van jou nodig heeft, hij jou kan bellen.

Mooi modern bloemstuk, wat een tijdje kan blijven staan. Of gewoon een lekkere fles wijn. Je kunt ook een keer voor hem koken, of samen ergens iets drinken.

Geef hem niets. Accepteer zijn vrijgevigheid. Respecteer dat hij je graag wil helpen zonder er iets voor terug te hoeven.

Een bosje bloemen is altijd goed*uitgezonderd voor mensen met allergieen*. Verder zou ik bijvoorbeeld een zak drop of een bioscoopbon geven!?

Als hij bij het fotograferen de vrije hand heeft en zich kan uitleven op een paar goede portretten, geniet hij daar zelf erg van. Als fotograaf zal hij bij al het betaalde werk wat hij doet, zich moeten richten naar de wensen van de klant. Het is voor hemzelf zeer ontspannend om eens fijn te doen wat hij zelf leuk vind. Als hij het jou heeft aangeboden en jij er niet om hebt gevraagd, vind hij je waarschijnlijk interessant genoeg om zijn tijd en talent aan te besteden. Om interessant te zijn hoef je niet per sé mooi te zijn, mag wel natuurlijk, maar dat is voor een fotograaf vaak niet de drijfveer. Voor het gebaar kan je iets meenemen, niet om hem te belonen voor de sessie, dat is echt niet nodig. Een rode roos of een flesje wijn (jij kent hem het beste) geeft een ontspannen sfeer bij de start en dan worden de foto's ook mooier!

Een mooie schilderij.!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100