Is vriendschap een illusie?

Of bestaat het echt?En dan bedoel ik dat je vrienden hebt die niet zodra je je hielen licht anders over je praten dan in je bijzijn.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een ware vriend is iemand die je steunt door dik en dun. Ware vriendschap is maar dun gezaaid, en daar kom je achter als je in een moeilijke periode zit Het levenspad is vaak bezaaid met vage kennissen die graag willen consumeren. Lang leve de lol, gezelligheid, goed voor een leeg bestaan. Als je het moeilijk krijgt worden deze kennissen geconfronteerd met jouw problemen, wat hun weer afstoot. Echte vriendschap is liefde en compassie naar elkaar, en zal altijd blijven bestaan. Elkaar begrijpen zonder woorden, en op dezelfde golflengte zitten.

Die bestaan en dat zijn ook de enige echte vrienden!

Het bestaat nog maar deze vorm van vriendschap is dun gezaaid.

als henk westbroek wat waarachtigs te melden had dat moeten uitkristaliseren bij leefbaar utrecht, mij is niks opgevallen...

Het aantal echte vrienden is vaak op 1 hand te tellen. Dat zijn mensen die er ook voor je zijn in slechte tijden.

Nee vriendschap is géén illusie, alhoewel échte vrienden niet in grote getale bestaan, maar gelukkig zijn ze er wél. Soms zijn het nou net diegene van wie je het niet verwacht. men zegt niet voor niets: In tijden van nood leer je je vrienden kennen.

Ja! door alles wat ik heb meegemaakt kan ik oprecht zeggen dat vriendschap een illusie is! Als kind had ik een vriend waarmee ik alles deed Als hij begon te vechten, dan vocht ik met hem mee Als ik in het water sprong, dook hij er achteraan Een mooiere vriendschap, kon er in m'n ogen niet bestaan Totdat hij verhuisde naar een andere stad Ik heb als ik het goed heb nog een kaart van hem gehad En keer trek je de conclusie Vriendschap is een illusie Vriendschap is een droom Een pakketje schroot, met een dun laagje chroom Ik kreeg toen een vriendin waarmee ik alles deed Als zij begon te zoenen, dan vree ik met haar mee Als ik begon te janken, kwam ze naast me staan Een mooiere vriendschap, kon er in m'n ogen niet bestaan Tot het moment dat ze spontaan mijn naam vergaat En bleek dat ze een ander vriendje had En keer trek je de conclusie Vriendschap is een illusie Vriendschap is een droom Een pakketje schroot, met een dun laagje chroom Als het gaat om geld Als het gaat om vrouwen Als het gaat om alles wat je lief hebt Wie kun je dan vertrouwen? En keer trek je de conclusie Vriendschap is een illusie Vriendschap is een droom Een pakketje schroot, met een dun laagje chroom -Vriendschap En keer trek je de conclusie -Gaat nooit voorbij Vriendschap is een illusie -Dat geldt voor mij Vriendschap is een droom Een pakketje schroot, met een dun laagje chroom

Veel vrienden hebben is een illusie.

ECHTE vrienden bestaan maar ze zijn zeldzaam dus wees er zuinig op!

Vriendschap is een ander in jezelf. Uiterst zeldzaam. Als je er 1 hebt,koesteren!

alleen wanneer 1 van de twee het heeft gedacht of verzonnen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100