Wat is goede 1 april grap

Wil me twee zoons 13 en 15 jaar dit jaar eens goed beet nemen wat is een goede grap?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Maak een screenshot van het bureaublad van hun computer. Maak op het bureaublad 1 nieuwe map aan en sleep alle pictogrammen er naar toe. Stel de eerder gemaakte screenshot als nieuwe achtergrond in, zodat het dus lijkt alsof alle pictogrammen er mooi op staan. En wachten maar... Ze klikken zich een bult en snappen er niets van (mijn zusje vond het trouwens niet grappig destijds, de rest van het huis dacht er anders over).

stuur ze naar de winkel voor een klosje geruit garen.

Huur een vet gave film. Alleen mis je nu de goede aansluiting... Stuur ze naar de stad voor een snoerloos kabeltje.

Maak een brief met daarop het logo van de knvb in die brief schrijf je dat ze zijn geselecteerd voor oranje onder de 16 En dat ze op 1 april verwacht worden in Zeist om 19.00 uur om mee te doen aan de training van het Nederlands elftal onder de 16. je stuur die brief op via de post naar je zelf zo 3 dagen van te voren. Toegevoegd na 45 seconden: als ze teminste voetballen als ze een andere sport doen kun je ook zo iets maken Toegevoegd na 56 minuten: Verwissel de toetsen van het toetsenbord stel je muis in voor linkshandige

kikker in je bil.

Vraag of ze iemand willen bellen om het een en ander over een bepaald onderwerp uit te leggen. Geef ze vervolgens dit nummer (010 4431495) en laat ze vragen naar meneer de Leeuw. Vorig jaar bij mijn vriendin gedaan en werkte perfect!

Stel de geluidjes van de computer zo in dat er bij elke toetsenbordaanslag een pijnkreet klinkt.

Kijk, je veter zit los !

Mijn dochter zit de godgansen dag met haar mobiel te klooien. Verleden jaar heb ik die in de computerkast verstopt, en vervolgens op de raarste momenten een of twee keer laten overgaan. Ze werdt er gek van.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100