Waar ´trappen ´wij ( de meeste mensen ) met open ogen in?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In het kabinet! En accepteren het ook nog allemaal. belasting. We betalen nog trouw.

Hondendrollen.

Omdat de denken dat onze ogen geopend zijn, maar in wezen dicht zitten,of met nog een vlies ervoor ;) Dan kan je zowel in de poep trappen, maar vooral in alles wat OGENSCHIJNlijk voor ons aantrekkelijk/verleidelijk is . Dit kan een mens zijn, een aankoop (vanuit impuls), en een bekende valkuil is handelen vanuit een aantal emoties en hierbij ons gezonde verstand even in de vrieskist mikken ;)

Illusion Science.daar trapt iedereen namelijk in.

Soms aan een steen die beetje uit de grond is.!

Alles waarbij we denken ergens een voordeeltje uit te slaan...

In de opwarming van de aarde De Beloftes van de regering

In alles wat de media brengt!

We geloven al snel: wat iemand ons beweert waarbij wij onze eigen zintuigen niet in kunnen vertrouwen.. vb illusie - hypnose - geloof - gezichtsbedrog - wat iemand ons beweert dat ons verstand te boven gaat.. vb ingewikkelde complottheorieën - pandemieën - informatie ivm opwarming van de aarde (de ernst ervan) - sommige beweringen van de overheid - wat iemand ons beweert met schijnbaar goeie bewijzen.. vb overtuigende (bewerkte) foto's - roddels - uit-de-context-getrokken-feiten - manipuleren door op gevoel te spelen vb nep-goeie doelen -

We denken dat wat we zien de werkelijkheid is. We denken dat we bijvoorbeeld een blad zien, niet het licht dat weerkaatst wordt door het blad (wat in feite het enige is dat we zien).

Aan al die stomme marketingtrucs.

Ergens in trappen = voor de gek gehouden worden Ook wel: goedgelovig, lichtgelovig, naïef, vol vertrouwen, kritiekloos, onkritisch, onvoorwaardelijk, slaafs Zoals je uit bovengenoemde begrippen kunt opmaken hangt het o.a. van bepaalde eigenschappen af of je ergens (met open ogen) intrapt of niet. Ook kan het afhangen van bepaalde karakter eigenschappen of je ergens snel intrapt. De een is lichtgelovig, de ander naïef, etc. Ook heeft ergens wel/niet intrappen met ervaring te maken. Mensen die veel hebben meegemaakt (veel gereisd hebben, een paar huwelijken achter de rug hebben) zullen ook minder vlug ergens intrappen, zeker niet als ze op dat specifieke gebied negatieve ervaringen hebben opgedaan. Blijft natuurlijk dat er mensen zijn die heel ervaren zijn in het iets aan de man te brengen (marktkooplui), of vrienden die je voor de gek houden met een 1 april grap. Maar als je eenmaal in een 1 april grap bent getrapt, gebeurt dat een tweede keer niet zo makkelijk meer (ervaring en de ezel). Toch wil ik ook graag een direct antwoord op je vraag geven en dat is: een 1 april grap.

Iemand die je belazerd. Waarvan je het totaal niet verwacht.:(

In een 1 April grap.

Reclame op radio en tv. Wij betalen voor de kabeltelevisie en wij laten toe dat er nog eens ongevraagd minuten decadente reclame als een riool onze huiskamer binnenstroomt! We onderschatten de macht die een kleine groep mensen die de media in handen heeft op ons uitoefent!

In de media en de charmes van menig mooie vrouw :)

In "valse" liefde....

Leugens, zeker als ze erg overtuigend worden gebracht en je ze niet als leugens herkent.

De (on)trouw van de eigen partner!

"Waar 'trappen' wij (de meeste mensen) met open ogen in?" De meesten mensen trappen met open ogen in het 'bedrog', de 'leugens' en de 'illusies' der Aarde...

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Bedrog
http://nl.wikipedia.org/wiki/Illusie
http://nl.wikipedia.org/wiki/Leugen

In onze eigen aannames en vooronderstellingen.

de klimaathype

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100