mag je als je honden Brigade ( of honden beveilging wilt doen) je eigen hond uitkiezen.. en mag je hem dan ook bij je thuis houden?

ik wil graag honden brigade doen, of beveilging..
Maar als ik met een hond werk, wil ik hem natuurlijk ook thuis hebben, want ik laat geen hond achter als je er een band mee hebt, en thuis een hond en bij je werk een hond wilt ook niet goed samen..

Dus daarom deze vraag?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat hangt er helemaal van af wat jij bedoelt. Bedoel je politie? Of particuliere beveiliging? In ieder geval is hondenbeveiliging of hondenbewaking met name een diepte specialisme. Het gaat er dus in de eerste plaats om of jij daarvoor geschikt ben. Datzelfde geldt natuurlijk ook voor de honden. Die worden - net als de mensen - streng geselecteerd en streng opgeleid. Bij veel bedrijven gaat een ervaren hondenbegeleider inderdaad zijn/haar hond mee naar huis nemen. En die gaat dan al dan niet in de kennel bij de hondenbegeleider thuis. Maar nogmaals: Dat is niet overal zo. En zelfs is dat niet overal bij de politie hetzelfde. http://www.oostland-diensthonden-opleidingen.nl/politiehonden En dus zul je daarnaar moeten informeren bij bedrijven die met honden werken. Voorbeeld: http://www.klaassentotalsecurity.nl/diensten/hondenbeveiliging

Degene die hond betaald kiest de hond uit. Misschien in samenspraak met jou. Hij maakt ook uit of je de hond mee naar huis neemt. Wie baas is bakt koek.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100