Hoe kan je toch via internet met andere mensen in contakt komen als je niet snel kunt typen en chatten dus geen optie is?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

www.camfrog.nl ga online de nederlandse chatbox en zet je headset op. DAar kan je praten en cammen met ander mensen. Er zijn kamers voor europa, USA, azie enzoveert. Elke dag zeker 10000 mensen online. Veel plezier

Via skype oid kan je ook via microfoon en boxen schrijven. Verder: Oefening baart kunst: Doen en je leert vanzelf sneller typen

Dan ga je toch hyven of Twitteren; daar word tenminste niet verwacht dat je snel kunt typen :)

via msn kun je ook gewoon praten met je webcam aan. een videogesprek is dat. verder kun je misschien via een site als Hyves contact maken. dan kun je mailen en berichtjes sturen, waar het niet op de snelheid van het typen aankomt.

misschien is secondlife iets voor je www.secondlife.com

Je kan ook een type cursus volgen en zorgen dat je sneller kunt typen.

Legio mogelijkheden. Maar je moet eerst weten wat je ermee wil. Wat is je doelstelling - hoe oud ben je. Ik weet wel een site waar je van alles kan, maar dan moet ik je leeftijd weten.

meld je aan bij een forum...is ook erg leuk...er zijn verscheidene forums,dus voor elk wat wils....

waarom zou je niet kunnen chatten als je niet snel typt? Je hoeft echt geen olympisch record te halen hoor! Ik ben zelf iets van 3 jaar moderator geweest in een chatroom voor mensen met psychische problemen. Dan gebeurde het behoorlijk vaak dat iemand heel schuchter aangaf dat hij/zij niet snel kon typen. Dan antwoordde ik vaak "dat geeft toch niks, dan lees ik gewoon wat langzamer" en dan was het ijs meestal wel gebroken. Het gaat er niet om hoe snel je chat, maar wat je te vertellen hebt!

Hyves. Je kan er alle tijd voor nemen terug te krabbelen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100