Een man heeft mijn computer ''gemaakt'' maar we hebben veels te veel betaald voor zijn prut werk. Mag ik het geld terug eisen van hem?

Het zit zo: mijn computer is 2 maanden geleden stuk gegaan, of in iedergeval, internet doet het niet meer (verdwenen netwerkpictogrammen). Iemand hielp me op internet, maar geen resultaat. Een kennis van me vader probeerde te helpen, maar dat werd ook niks. Dus ik en me vader brachten het naar een man die zijn eigen winkel heeft ervoor, ik heb hem gezegd wat het probleem was en we mochten gaan. 3 dagen later was die klaar, en ik was op school dus mijn vader haalde hem op. Hij zei dat die 50 euro heeft betaald. Ten eerste zaten er kleine scheurtjes op mijn computer die er eerst niet op zaten. Er zat een pakketje in met een USB LAN (usb met internet, verbinden met kabel) en daar zat 10Mbps en 100Mbps internet op. 100Mbps internet deed het niet, en 10Mbps is echt extreem traag. Zó traag dat het één minuut duurt om Google op te starten. Ten tweede, er zat geen uitleg bij hoe ik alles moest doen, dus ik heb gewoon 2 uur lang zitten uitvogelen hoe ik alles moest doen, en toen het eindelijk gelukt was was ik zo blij, dat ik na 2 maanden weer een ''snelle'' computer had, maar nee hoor. Ik had 100Mbps internet voordat internet het niet meer op mijn pc deed, en nu doet alleen 10Mbps het, en hij zei ''ja is goed hij is klaar.''.

Wat mijn punt is, mag ik het geld dat we betaald hebben terugvragen? Het ENIGSTE wat hij heeft gedaan is mij een USB LAN geven, en hij beweert dat hij er ook Norton op heeft gezet (wat niet waar is). Het is nog extreem slecht internet ook..

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Geld terugeisen mag altijd, maar de kans is niet heel groot dat de man meteen zijn knip trekt. Waarom geef je m niet nog een kans om de pc wel goed te repareren, uiteraard zonder kosten natuurlijk. En het is een les voor een volgende keer dat je vooraf prijsafspraken moet maken en duidelijk moet maken wat gerepareerd moet worden. De scheurtjes zullen een welles nietes spel worden vrees ik. Dat is heel lastig te bewijzen.

Nee dat kan je niet je kunt nu op internet en hij is dus gerepareerd.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100