Hoe laat is 2:30 ET (Eastern Time) in GMT (Greenwich Mean Time)?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik ben er vanuit gegaan dat je het over nu hebt (zomer) dan geldt er EDT (Eastern Daylight Time) dat is GMT -4 dus dan 2:30 EDT = 6:30 GMT Anders zonder zomertijd (Eastern Standard time ) is GMT -5 2:30 EST = 7:30 GMT Alles in 24h clock gedaan.

Bronnen:
http://www.timeanddate.com/worldclock/conv...