een kennis heeft brand veroorzaakt bij mijn vader thuis , hij is niet verzekerd en echt alles is zwart !!! en nu ???

Toegevoegd na 15 minuten:
mijn vader zelf is niet verzekerd de schuldige wel bij de abn amro

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je vader moet zo snel mogelijk de kennis aansprakelijk stellen voor de gevolgen van de brand. En aangifte doen bij de politie. Brand stichten, ook al is het per ongeluk, is een onrechtmatige daad. De kennis moet dan met de aansprakelijkheidsstelling naar zijn verzekeringsagent, in dit geval kennelijk de ABN/AMRO. Als de kennis dan een verzekering heeft tegen wettelijke aansprakelijkheid, zal de bank aan het werk gaan. Toegevoegd na 2 minuten: Er bestaan schoonmaakteams die altijd door de verzekeringmaatschappijen worden ingehuurd om huizen schoon te maken. Die kunnen dat zo goed, dat er niets meer zichtbaar over blijft van de brand. Maar eerst de brief met de aansprakelijkheidsstelling naar de kennis en aangifte bij de politie, zodat je een procesverbaal hebt,

Daar hoef je je geen zorgen over te maken. De inboedel/brandverzekering van je vader gaat de schade vergoeden. Als je kennis schuldig is aan dit akkefietje zal de verzekering dit met hem afhandelen.

Er zullen zaken vergoed worden wanneer de schuldige een WA verzekering heeft. Hoeveel hangt af van de dekking die hij heeft afgesloten. Hij moet dit zo snel mogelijk melden bij de ABN AMRO. Zij zullen je vertellen wat jullie verder moeten doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100