Wat moet er allemaal in je Verslag Eindgesprek staan van je Maatschappelijke Stage?

Ik moet dus een verslag doen van de stage die ik heb gelopen maar ik weet niet precies hoe.
Ik heb stage gelopen bij een Bijenimker, en hij zei ook toen ik dit ook vroeg dat ik moest opschrijven wat ik positief vond van de stage en wat ik negatief vond.
Maar ik denk dat als ik al die punten zo noteer dat je dat geen verslag kan noemen.
Dus hoe en wat kan er nog meer in en hoe moet het opgeschreven worden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Heb je van je school geen opdracht omschrijving ontvangen? Hierin staat dan vermeld wat er in het verslag moet komen te staan. Je zou kunnen vermelden wat het beroep 'bijenimker' inhoudt, wat voor taken heb jij gedaan, hoe zag een dag eruit. Als afsluiting zou ik positieve en negatieve punten op een rij zetten. Misschien zelfs een conclusie of jij dit beroep zou willen doen en vergeet dit dan niet te onderbouwen. Dus waarom wel en/of waarom niet?

Dit kan alleen beantwoord worden door je begeleider op school. Elke school maakt daar namelijk zelf regels voor. Op de school waar ik werk worden er nauwelijks eisen gesteld aan het verslag. We willen gewoon weten wat je gedaan hebt, wanneer, onder leiding van wie, en hoeveel uur het was. Dat is alles bij ons op school. Maar misschien moet het op jouw school wel heel anders. Vraag het morgen dus gewoon even op school! Volgens mij ben je er al heel goed mee bezig geweest. Leuk trouwens, bij een imker!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100