Als je meerder jarig bent en je eigen sexfilmpje ziet van je ex-vriend op internet (porno-website). wat kan je doen? aangifte en/of weghalen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je ex contacteren en vragen of hij hem weg laat halen. Anders? de site administrator mailen, kijken wat deze zegt. Laatste optie: Heel erg balen en voorkomen dat het nooit meer gebeurd. Toegevoegd na 41 seconden: Laatste optie: Heel erg balen en voorkomen dat het nooit meer gebeurd. moet natuurlijk zijn Laatste optie: Heel erg balen en ervoor zorgen dat het nooit meer gebeurd.

Je hebt portret recht. Je hebt nadrukkelijk geen toestemming gegeven. In het kader van privacy wetgeving kan je hier aangifte van doen. Tevens kan je van de website eisen dat deze film offline wordt gehaald of ze krijgen de rechter aan de broek van jou.

Je kan de website mailen of ze hem weg willen halen. Met een rechtzaak geef ik je weinig kans omdat je nooit zeker weet wie het filmpje op internet heeft gezet... Je kan het iig niet bewijzen. Verder denk ik eigenlijk niet dat je het helemaal weg gaat krijgen, zo'n filmpje wordt door heel veel mensen bekeken en gedownload. Haal je 'm bij één website weg dan verschijnt ie op een andere wel weer... Sterkte!

Helaas eens op het internet blijft ie daar rondzwerven Je kan die ene site natuurlijk wel sommeren dat ie er af moet maar geloof me Hij is wellicht wel honderden keren gekopiet en duikt wel weer ergens anders op. je zou er een heel juristen team op moeten zetten om iedereen die het er ook maar weer eens ter download aanbied te sommeren hem er af te halen je moet wel heel erg rijk zijn maar je kan zeker aangifte doen en juridisch advies inwinnen maar hoe wettig je het ook kunt besturen of niet eens op het net blijft het op het net

Er zijn verschillende instanties die jouwn ex of de provider kunnen verplichten dit filmpje te verwijderen. Als je een rechtsbijstandsverzekering hebt zou ik een advocaat nemen, die weet welke wegen te bewandelen. En je kunt er ook aangifte tegen doen, je moet alleen wel kunnen bewijzen dat je geen toestemming gegeven hebt dit filmpje te publiceren, en dit is lastig...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100