Mijn stelling voor een debat is: Nederland moet uit de EU stappen. Nu ben ik opzoek naar een site waar ik goede argumenten voor en tegen kan vinden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik vind het een strak plan eveneens als meer dan de helft van NL als ik de stembussen toendertijd mocht geloven iederen was er finaal op tegen maar, op dit moment met ongeveer 400000 werklozen Nederlanders en bijna 800000 oostblokkers kunnen we het niet voor mekaar krijgen want niemand wilt zijn geld kwijt raken. Gegarandeerd dat de export finaal keldert. Misschien kunnen we ruilen met Polen=)) maarja hun economie is tenminste al jaren groeien en word alleen maar beter!!! Toegevoegd na 1 minuut: werkende oostblokkers

Je kan misschien inlichtingen vragen aan Wilders en consoorten, maar als je je echt wil verdiepen in de materie, vergeet dan niet de nadelen van de uitstap uit de Euro te bestuderen. Ik geef je er een. De gulden is en was een sterke munt. Die zal stijgen tegen over de euro en NL uit de markt prijzen. Dit wil zeggen dat je de gas zelf mag opstoken en de kaas zelf eten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100