ik wil piloot worden maar heb geen rijke ouders dus hoe kom ik aan dat geld kun je hem niet goedkoop in het buitenland halen ofzo>?

Weet jij het antwoord?

/2500

probeer bij de luchtmacht te komen

De opleiding biedt daar een leen systeem voor aan. Wanneer je door de selectie komt kan je tegen een lage rente het geld lenen dat je nodig hebt voor de opleiding. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je dat geld ook weer terug betaald! De regelingen van de DUO zijn een stuk soepeler dan particuliere regelingen maar ook hierbij is een vangnet beschikbaar. Afhankelijk van de opleiding kan je ook nog recht hebben op studiefinanciering maar dan nog zal het een dure grap blijven.

Bronnen:
http://www.pilootworden.nl/hasflash/10/page/6342/

Ook de Nationale Luchtvaartschool heeft een regeling getroffen waarbij je een lening kunt afsluiten bij de ABN/AMRO om zo je studie te kunnen betalen. Een borgstelling door de ouders is dan ook niet nodig. Welke opleiding je ook gaat doen, je ontkomt niet aan een studieschuld. Toegevoegd na 2 minuten: Ook de Stella-Aviaton-academy biedt een vorm van financiering aan. Toegevoegd na 21 minuten: Mijn toevoeging blijkt niet meer juist te zijn, met dank aan Isabelleke1. Excuses hiervoor. Toegevoegd na 26 minuten: Misschien kun je nog tips krijgen bij het airwork piloten portal, daar is ook een forum van.

Bronnen:
de nationale luchtvaartschool
http://www.google.nl/url?sa=t&source=web&c...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100