Welke weer-website geeft de betrouwbaarste en meest kloppende voorspellingen van het weer?

Ik zit vaak op verschillende websites te kijken naar de weersvoorspellingen, maar ze komen lang niet altijd met elkaar overeen. Nu zou ik graag willen weten welke website het best voorspelt wat de weersverwachting is.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Mijn voorkeur gaat uit naar de KNMI; http://www.knmi.nl/waarschuwingen_en_verwachtingen/ 9 van de 10 keer klopt dit. Combineer dit met http://buienradar.nl/ en je zult niet meer nat worden! :-)

Wij hier in het zuiden hebben het meest aan Belgische voorspellingen. Je zou kunnen kijken op de lokale of regionale t.v. voor de voor jou meest adequate voorspelling. De voorspellingen op Ned. 1 of de commerciëlen zijn voor heel Nederland en kunnen per regio nogal verschillen.

Ik kijk altijd op meteovista.nl , zeer betrouwbaar! Je kan ook gewoon je eigen woonplaats invullen en hij zoekt de weervoorspelling daar. Zowell drie tot veertiendaagse weervoorspelling.

Buienradar voor de meest directe info voor de komende paar uur... je ziet exact waar de buien zijn of hangen. Voor de wat langere termijn zie de andere antwoorden, ik zoek eigenlijk nooit de langere termijnsverwachting op (die klopt toch eigenlijk nooit)

ik hou het meestal bij www.weer.nl, maar moet ik er wel gelijk bij vertellen dat dat bij twijfelachtige situaties weleens per dag 3 keer kan veranderen.

Een aktuele site is o.a ook http://weer.familiestart.nl/ met veel informatie en een uitgebreidde site met vooruitzichten en geschiedenis is http://weatherspark.com/#!graphs;a=Netherlands/