Wat is er allemaal te doen voor twee mannen op zaterdag 28 mei? ( omgeving Rotterdam) heeft er iemand tips?

Het is namelijk zo onze vrouwen gaan samen ook wat leuks doen op 28 mei.

Weet jij het antwoord?

/2500

Meer dan genoeg! -De coolsingel aanvegen. -De kuip schrobben -Het water in de haven verversen -De euromast schilderen -Het gras maaien in het oude sparta stadion -De groene hilledijk wit verven -Spaanse polder onder laten lopen Of gaan jullie liever een biertje drinken in een topless bar?

-Museum bezoeken, er is vast wel een museum met echte mannendingen. -poolen -zwemmen -potje voetballen en daarna wat drinken en eten -shoppen :p -terrasje pakken -.....

Je kunt een rondvaart met de Spido maken door de havens van Rotterdam. Een terrasje bij Cafe Pol aan de Meent is ook leuk (uitstekende koffie en tosti's!), volop uitzicht op de weekmarkt. De Euromast bezoeken is ook een aanrader, tenminste als je van uitzicht en hoogtes houdt. Huur een fiets bij het Centraal Station en verken de stad per fiets, zie je veel meer. Ga naar het Holland Casino op het Weena (vlak bij Centraal Station), met een beetje mazzel win je het bedrag terug wat de dames uitgeven. Ga onbeperkt sushi eten bij Sumo (naast Pol of bij CS) Neem de watertaxi bij de Spido rondvaart en ga een biertje drinken bij hotel New York. Hou je van vis, ga dan eten bij Las Palmas van H den Bleijker. Wordt vast leuk!

gezellig naar het kralingse bos