Kan een bedrijf(Zalando) voor een vordering van 15 euro een deurwaarder inschakelen? Zo ja, wat zijn dan de gevolgen voor mij?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja dat kunnen ze de gevolgen zijn dat jij meer moet betalen

Dat kunnen ze wel, maar doorgaans zullen de kosten voor hen hoger zijn dan wat die vordering gaat opbrengen. Neemt niet weg dat als jij een rekening van 15 euro hebt, je die gewoon moet voldoen.

Ja natuurlijk kan dat. En incassokosten die op jou worden verhaalt liggen vaak hoger dan 15 euro. Dus stel dat ze 20 euro incassokosten rekenen, wordt jouw schuld dus 35 euro. In de algemene voorwaarden van Zalando zal vast wel staan hoe hoog de incassokosten zijn. Beter dus om gewoon die 15 euro te betalen.

Zoals hierboven al aangegeven kan dat. Bovendien is 15 euro je de problemen en extra kosten wel waard? Bij het bestellen weet je al dat je dit moet betalen, dus waarom zou je het niet doen? Een van de gevolgen is dat je met een betalingsconflict over 15 miezerige euro's ook geen verdere bestellingen kan doen bij Zalando. Die willen namelijk geen klanten die niet betalen.