Wat is de motivatie/achtergrond van een "feeder"?

en als subvraag: zijn er ook vrouwelijke feeders?

voor wie het begrip niet kent: dat zijn mensen die hun partner volmesten tot gezondheidsrisico's aan toe.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, er zijn ook vrouwelijke feeders, maar beduidend minder. En waarom feeders het doen? Het is een parafilie, ze worden er seksueel opgewonden van om iemand te voeren, om iemand heel dik te maken, zo dik dat de ander volkomen afhankelijk van ze wordt. Hoe dat dan komt? Ergens in hun jeugd seks/liefde/aandacht leren associëren met eten/voeren? Er schijnen zo'n 5000 sites/fora over dit onderwerp te zijn, dus echt weinig voorkomend lijkt het niet eens te zijn... Engelstalig stuk met een link naar een docu: http://ubcpsych350.wordpress.com/2010/10/17/fat-girls-and-feeders/

Ik denk dat het een manier is van de ene partner om zich onmisbaar te maken voor de andere. Misschien zijn er geen of minder vrouwelijke feeders omdat die toch vaak gemakkelijker een andere partner kunnen krijgen of er minder behoefte aan hebben. Toegevoegd na 1 minuut: Het gaat dus om het verwerven van een machtspositie.

Daar heb ik een keer een documentaire over gezien, en de enige reden die ik kan bedenken dat ze daarvoor kunnen hebben is een psychische ziekte. Want als je van iemand houdt dan wil je normaal gesproken dat die persoon gezond is en zich goed voelt. Maar deze mensen hebben blijkbaar zo'n behoefte om hun partner zo dik mogelijk te krijgen dat ze over grenzen heenstappen.

Ieder zijn fetisj. De ene houdt van slank, de andere van mollig. Sommigen schieten door en daarvoor kan het niet mollig genoeg zijn. De gevoedde krijgt ook een goed gevoel van het eten dus zijn ze allebei blij. Gezondheidsrisico's worden genegeerd (daarom roken en drinken er nog steeds zo veel mensen)

Ziek. Gewoon ziek in hun hoofd wat dit betreft. Geen weldenkend mens propt zijn partner vol tot op het randje van de dood. En ook de moddervette partner spoort niet om dit te laten gebeuren. Ik ken twee uitzendingen en een artikel over een mannelijke feeder. Dat er ook vrouwelijke zijn, wist ik niet maar lees ik hier.. Walgelijk!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100