Als je een exclusief interview krijgt, van wie zou je die dan wiillen krijgen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Oei oei oei, zo veel keuze. Obama. Ik denk dat er ontzettend veel vragen zijn die niemand in de huidige media durft te vragen, dat zou ik wel willen doen. Mugabe, Kim Jong Il, Ahmadi Nejad en dergerlijke leiders omdat ik oprecht geïnteresseerd ben in hun beweegredenen en kijk op de wereld. Mandela, Anan, Aung San Suu Kyi en vele anderen omdat ik ze een inspiratie vind, en veel zou willen leren van ze. En zo kan ik nog wel even doorgaan...

Adriaan van Dis, maar het risico is wel groot dat je je zo op je gemak voelt dat je dingen zegt waar je later spijt van krijgt, dan toch maar Hanneke Groenteman (zelfs nu ze nog maar een fractie van vroeger is).

Claudia de Breij, of Gerard Ekdom of Michiel Veenstra, of Wouter Hamel, of Kim Hoorweg.. Of Oprah, dat zou cool zijn!

Nicolette van Dam

Kim Jong-il. Ik ben echt heel benieuwd wat zijn drijfveren zijn.

Larry King

Joran van der Sloot. Ik zou hem zover willen krijgen dat hij zich compleet vastpraat en nog meer vertelt als destijds tijdens het bekende programma van Peter R. de Vries.

Als ik de vraag lees, lees ik dat er niet gevraagd wordt wie je zou willen interviewen, maar DOOR wie jij geinterviewd wil worden. Weet niet of dat aan mij of de vraagsteller ligt. Maar; als ik iemand mocht interviewen, doe dan maar Tom Wanyandie, gewoon omdat ik het uit eerste hand wil horen!

Bronnen:
http://www.badassoftheweek.com/wanyandie.html

Ik zou erg graag de band 'Lordi' willen interviewen :)

Van Matthijs van Nieuwkerk.

Mijn kinderen maar dan 30 jaar in de toekomst.

Als iemand mij zou moeten interviewen, dan graag door Wim Brands. Hij is boekenschrijver en presentator bij de VPRO. Hij presenteert daar een boekenprogramma. Het is niet zo, dat ik zo'n groot boekenlezer ben, maar ik vind hem een heel goed interviewer. Hij luistert aandachtig naar zijn gast(en) en hij laat ze uitpraten. +10 voor hem!

Derk Ogilvie, hoef ik misschien geen vragen meer te stellen..weet ie ze zo al.. ;-)