waar kan ik een klacht indienen over een discotheek?

Ik wordt er niet goed van, ik kom regelmatig in een uitgaansgelegenheid in Zoetermeer en het kan echt niet wat hier gebeurd. Telkens weer valt mij op dat deze gelegenheid de regels aan z'n laars lapt en misbruik maken van hun eigen klant. Barmensen geven CONSTANT te weinig geld terug om de rest in eigen zak te stoppen, telkens zeg ik er wat van, maar telkens flikken ze het weer en ze doen het allemaal. Uitsmijters schelden je uit als je geen fooi geeft, maar afgelopen weekend was de druppel, Uitsmijters sloegen erop los(ik wil verder niet in detail treden).
Bij de directie van deze uitgaansgelegenheid kan ik weinig maken, deze zijn volgens mij ook zo corrupt als wat. Is er niet een officiele instantie die deze klachten behandeld, of moet dit gewoon via de politie?

Toegevoegd na 7 minuten:
Ohja nog wat, de werknemers daar zijn echt 1 kliekje. als ze je te weinig geld hebben terug gegeven en je wilt je geld terug vragen, dan lopen ze weg/doen net of ze je niet horen/ of zeggen dat het niet waar is en kijken van dat je niet zo moet zeuren. Als je te moeilijk wordt roepen ze de uitsmijters erbij en lig je eruit. laatst haald ik 1 biertje met 20 euro, krijg een briefje van 5 terug en een handje klein geld(totaal 2 euro) denken ze soms dat ik gek ben!

Weet jij het antwoord?

/2500

Gewoon een klacht indienen bij de politie van oplichting.Maar doe dit met meerdere want samen sta je sterk.

Als de directie niets doet staat er maar oplossing open. Ga naar een zaal waar het wel leuk is

je kan naar de politie gaan, maar je kan ook de gemeente aanspreken, die verleend een vergunning aan hun. het beste is als je dan met meerdere die het zelfde ervaren ( en dat zullen er veel zijn aan jouw verhaal op te maken )er naar toe gaat, en als het dan serieus word genomen zullen die dan samen met politie actie moeten ondernemen.

Naast de tips over aangifte kun je ook kijken of je medestanders kunt vinden. In je eentje de boel aan het licht brengen maakt je wel kwetsbaar. Met een groep word je beter gehoord. Het is inderdaad oplichten, manipuleren en intimideren maar zoek medestanders.

Trek met een paar mensen die daar ook zo over denken aan de bel bij de politie, en als je daar wilt blijven komen, neem dan in elk geval een stapeltje 2 en 1 euro munten mee zodat je zoveel mogelijk gepast kunt betalen.