is opinionbar wel veilig?

ze betalen je voor het invullen van enquetes,en dan ben ik meestal wantrouwend

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

opinionbar is veilig, het is net zoiets als euroclix, moneymiljonair, zingeld. het levert geen massa's geld op, het is wel leuk voor een keer in de zoveeltijd een klein extra'tje Toegevoegd na 9 minuten: O ja en misschien verstandig om dat met een andere emailadres te doen. Ik weet niet of hun ook werken met van die standaard invulenquetes en daar meldt je je dan automatisch aan bij nieuwsbrieven, infomailings etc. en die mail wil je denk ik niet tussen je standaard mail hebben.

op de onderstaande site staan een aantal ervaringen van opinionbar ik zelf zal er zelf nooit aan mee werken Toegevoegd na 2 minuten: omdat alle persoonlijke gegevens door verkocht worden Toegevoegd na 11 minuten: als je de opinionbar monitor installeert komt er wel malware op je computer. met malware kunnen ze allemaal gegevens van je computer halen zoals bank gegevens

Bronnen:
http://kassa.vara.nl/vraag-beantwoord/vraa...
http://www.consumentenbond.nl/forum/viewto...
http://www.threatexpert.com/report.aspx?md...

Ik doe er al een jaar aan mee en het is een betrouwbare site. Het levert niet veel op zoals Sterredag zegt, maar ach, 15 euro per half jaar.... ;)

Nooit iets negatiefs van gemerkt.

Ik zit al geruime tijd bij Opinionbar, ze hebben mij al 4 keer uitbetaald. Zoals anderen al zeiden, het is niet veel, maar het is een leuk extraatje. Ze stellen je echt specifieke vragen over een onderwerp. Bedrijven betalen omdat ze graag het antwoord op die vragen willen. Opinionbar zoekt mensen uit die in het profiel passen voor die vragen, en de mensen die de enquete invullen krijgen een beloning als bedankje voor het beantwoorden van de vragen. Ik heb al eens vragen moeten beantwoorden over een nieuw product of logo, daar mag je dan niks over vertellen aan andere mensen (je moet zo'n verklaring accepteren). Een paar maanden later zie je ineens het logo verschijnen die je in de enquete al zag. Dan is het leuk om te weten dat je daar aan mee hebt gewerkt :)

werkt prima, het uitbetalen kan soms enkele weken op zich laten wachten maar ze doen keurig wat ze beloven.

Ze betalen keurig uit, en dat doen ze omdat ze via jouw surfgedrag en je antwoorden op onderzoeken veel verkoopbare gegevens verkrijgen. Dus ja, feitelijk zet je dan spyware op je computer, en het is aan jou om te bepalen of je dat wel of niet een probleem vindt (ze zijn er in elk geval duidelijk over).