Zijn er irritaties die bij meer dan 50 % van de bevolking leeft?

Weet jij het antwoord?

/2500

- Files - Muggen Toegevoegd na 3 minuten: - Hondenpoep

de vele kosten die je moet betalen aan de staat

Ja irritaties van bumperklevers!!

Ik heb er geen cijfers van, maar een "wild guess": - Geluidsoverlast - Onnodig links rijden - Bumperkleven - Boetes voor een paar km/u te hard rijden Toegevoegd na 1 minuut: - Nodeloos gillen in een mobieltje in een openbare ruimte Toegevoegd na 2 minuten: - Bezuinigingen waarvan je het nut niet ziet Toegevoegd na 9 minuten: Vooruit, nog eentje dan: - Niet op de naam van een film of liedje kunnen komen

oververmoeid zijn een trage pc hebben geld problemen angst enz. Toegevoegd na 22 uur: belasting Toegevoegd na 2 dagen: gezeur winter slecht weer file niet rijpe bananen overrijpe bananen muizen (ik vind ze lief) deurwaarders niet kunnen slapen trek in snoep trek in snoep en er is geen snoep reclame de rij bij de kassa de batterijen van je afstandsbediening zijn leeg en je wil niet opstaan spam Toegevoegd na 2 dagen: aangestaart worden

- Regen - Gezeur - Gewicht problemen - Huis houdelijk werk - en muggen

lange wachttijden voor medische hulp en hulpverlening

-- minnetjes krijgen op gv zonder reden...

ik denk dat de belastingen iets is dat de meerderheid van de medelanders met grote tegenzin aanvaard

Behalve de hiervoor genoemde ergernissen: je rotzooi op straat zetten bij de ondergrondse afvalcontainers (in de grote steden), dan ben jij er lekker vanaf en mag een ander er tegenaan kijken! En sowieso je colablikjes, papatbakjes en noem maar op daar laten vallen waar je het geconsumeerd hebt.

Zeker! Ik denk dat gelet op de onlangs beëindigde formatie onze regering hoog scoort......

Verpakking die moeilijk open te krijgen is, is een ander fenomeen dat sommige mensen tot wanhoop blijkt te drijven. 57% van de Europeanen ergert zich hieraan.

het weer

-Lange rijen bij de kassa -Zwerfafval rondom de vuilcontainers -Salaris dat te laat wordt gestort -Volle parkeergarage bij het winkelcentrum

Dat je de reclames in de winkel niet kan vinden. Die hebben immers geen vaste plaats, behalve bij de Action dan. En er is haast nooit een sterveling te vinden aan wie je het kan vragen. Moet je eens proberen in de Kruitvat iets te vinden. Ik feliciteer je als dat lukt. Bij de Plus en de Dirk loopt er altijd iemand mee als je het niet vindt; bij de Kruitvat ho maar. Als je al iemand vind om het aan te vragen krijg je alleen "(zoveelste)....... pad"te horen. Andere irritaties: -(bij de Aldi) dat de winkelwagentjes op zijn. Die staan nl. allemaal in de parkeergarage er tegenover. -Dat je geen briefjes van 5 uit de geldautomaat kan trekken. -Dat veel winkels een pinapparaat met heel kleine lettertjes hebben zodat je het niet kan lezen. -Dat je nooit een parkeerplaats kan vinden.

Ik denk dat een meerderheid zich ook stoort aan de korte lontjes en onbehouwen gedrag van een toenemend aantal medemensen.

Het gebrek aan interesse en medeleven van medemensen. Bumperklevers. Mensen die 60 rijden waar 100 is geoorloofd. Dierenbeulen die niet worden aangepakt. Grof taalgebruik. Graaicultuur van de topmensen. Toenemend geweld en criminaliteit tegen bejaarden. Overvallen. Politie die niet of nauwelijks iet onderneemt. Mensen die te lang aan de telefoon hangen. Mensen die altijd het laatste woord willen hebben. Toegevoegd na 2 minuten: Oh,ja,Piet Paulusma. Paul de Leeuw. Emiel Ratelband(Wat een toepasselijke achternaam) Albert Verlinde.

Mensen die hardop bellen in het openbaar vervoer over privé zaken.

ROKERS!!!

- Wachtbandjes bij servicetelefoonnummers die eeuwig duren - Servicedesks die geen service verlenen - Internetproviders die om de haverklap 'er uit liggen'. - Lachbandjes bij filmpjes die niet grappig zijn - Dingen die zo ontworpen zijn, dat je jezelf er altijd pijn aan doet (b.v. de beugel van de Twinny Load waar je altijd je schenen aan openhaalt als je hem op je trekhaak laat zitten, het afscheurkarteltje aan de rollen folie). Toegevoegd na 22 uur: - 's avonds niet naar bed willen en 's ochtends er niet uit kunnen.

Klagende mensen zijn naar mijn mening behoorlijk irritant ;-)

Belasting verhogingen terwijl onze koningin ook heel wat zou kunnen betalen maar ze het zonodig zelf moet hebben voor vakantietjes e.d :)

de toenemende onverschilligheid van de mensen in het algemeen t.o.v. elkaar,dus het langs elkaar hehen leven,ergo: de (groeiende) IK- mentaliteit. Toegevoegd na 1 uur: hehen = heen

Jeuk.

ja.

Ja er zijn irritaties die bij meer dan 50% van de bevolking leeft vb dat de mensen steeds meer onder werkdruk staan bij hun baas.

UVSV studenten en onbekenden die te dicht naast je komen staan. Toegevoegd na 3 minuten: oh ja en dan tuurlijk nog de CEO van TNT die zeer ervaren postbodes wil inruilen voor postbezorgers.

Het graaien van de hoge pieten uit de ruif van de samenleving. Ik ben er van uit gegaan dat 50% van de bevolking hard moet werken voor zijn geld terwijl een handjevol bestuurders en managers er met e centen vandoor gaat. Lijkt me op z`n minst voldoende om je over te irriteren lijkt me.

-Criminelen die nadat ze wat hark-werk hebben gedaan, weer zo de straat op mogen c.q. veel te lage straffen. -Sigarettepeukjes die overal bij bankjes en elders liggen -Kauwgum wat overal aangeplakt zit (in Singapore hebben ze 't daarom verboden). -Afval (meestal van jeugd, zoals patatbakjes, snoeppapiertjes) die mensen zo op straat of in een tuin kieperen. -Oorlog.

Oh zoveel! Moe van je werk komen en dan straten ver van je huis een parkeerplek moeten zoeken om dan nog een een stuk te moeten lopen. Mensen die voor je tuin de asbakken leeggooien uit hun auto. Dronken mensen die zich opdringen, zelfs op straat. Klachten waar niets mee gedaan wordt. Criminelen die weer op straat staan en niet bestraft worden om vervolgens gewoon weer winkels te beroven e.d. Vooral die mensen die hun kinderen ervoor gebruiken omdat die niet bestraft mogen worden vanwege hun leeftijd. Hangjongeren die midden in de nacht lopen te gillen, blowen , zuipen en in je brievenbus pissen of in je bloembakken. Dan zijn ze een jaar of 11 dus irriteer ik me ook aan de ouders die hun kind de hele nacht tot wel 4 uur op straat laten lopen. Ik irriteer me eigenlijk nog het meest aan hufterigheid en onrechtvaardigheid, omdat je daaraan bent overgeleverd en er geen invloed op hebt omdat je nu eenmaal geen eigen rechter mag spelen.

het weer altijd om op- en aanmerkingen over te hebben.

- Falende politici die bij vertrek een fikse gouden handdruk meekrijgen, als dank voor hun wanbeleid. - Ongewenste telefoontjes, meestal rond etenstijd, van call centers en bedrijven die iets (meestal geld) van je willen. - De nieuwste trend onder bepaalde leden van onze samenleving om zich agressief of zelfs gewelddadig te gedragen tegen hulpverleners, buschauffeurs en treinpersoneel.

Schoonmoeders

Teveel storende reclame, bijna overal waar je kijkt, lijkt me echt een stoorzender voor heel veel mensen in Nederland. Toegevoegd na 3 minuten: Wist niet dat er al zoveel antwoorden zijn, gelukkig viel ik niet in een herhaling! Toegevoegd na 7 minuten: Hoofdpijn lijkt me ook een hoge score hebben. Dan rijdt er wel eens een auto langs je die zwelt op in de maat van de muziek en haalt lokaal 6 op de schaal van Richter, die bassen, zeer irritant. Toegevoegd na 11 minuten: Blaffende honden en mensen die hondenpoep niet opruimen ben ik nog niet tegengekomen, maar zijn ook zeer irritant. Moet je ook nog zo'n drol van je schoenen peuteren voordat je met goed fatsoen ergens naar binnen kunt gaan....

Criminelen die mensen overvallen en dat vaak voor een paar euro,s. (en daarbij ook nog mishandelen) Oude mensen die s,avonds niet meer over straat durven. Hulpverleners die worden mishandeld. De huisarts die niet meer alleen naar een spoedgeval gaat, zonder begeleiding.

Hondenpoep is de absolute nummer 1. Daarna komt hangjongeren. Ik heb het zelf onderzocht, via een huis aan huis enquete.

die idiote geldverslindende maandelijkse verhuizing van het Europees parlement naar Straatsburg

Mensen met irritaties. (moet trouwens zijn: ergernissen)

Bronnen:
http://www.onzetaal.nl/advies/irriteer.php

jeuk

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100