waar kan ik correspondentie en penvrienden maken?

vroeger had ik een aantal penvrienden, dat vond ik erg leuk. ik zou wel weer willen schrijven met mensen uit het buitenland, geen e-mail maar nog echt leuk via de post. maar hoe pak ik dit aan? waar vind ik mensen om mee te schrijven??? (en dan natuurlijk geen gevangenen enzo!)
vroeger ging dit via klasgenootjes, maar aangezien ik al jaren van school af ben, heb ik geen idee hoe dit aan te pakken. wie kan me helpen?

Toegevoegd na 47 minuten:
ik zoek alleen mensen uit het buitenland,, dit omdat ik interesse heb in andere landen en culturen en ook om mijn engels actief te blijven oefenen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Begin hiervoor eens op onderstaande links en zo zijn er nog veel meer. google gewoon even penpal Succes!

Bronnen:
http://ppi.searchy.net/
http://www.allpenpals.com/
http://www.internationalpenpals.net/

Via http://www.penpalworld.com/ Toegevoegd na 12 minuten: per post: http://www.pen-pal.com/

Op www.penvrienden.nl vind je er bijna 1500! Misschien zit er iets voor je tussen.

je kan ook een advertentie op het libelle/margriet/viva/flair forum zetten dat je een penvriend/vriendin wilt.

in de tina staan nog altijd oproepjes van meiden die op zoek zijn naar een pennemaatje. Alleen zul je die misschien wat te jong vinden. Maar het staat er wel in in ieder geval. Ga anders eens checken of je via facebook of hyves of desnoods chatten.nl iemand kunt vinden die dat wil met jou.Of via een of ander forum.

ik moet eerlijk zeggen dat toen ik 14 was ,ik 10 penvrienden had over een paar landen nu denk ik er niet meer aan alles is email,telefoon

Aan het begin van een leuke vakantie ergens in Frankrijk of gewoon op een camping hier in Nederland is de kans groot dat je misschien wel een heel leuk persoon tegen het lijf loopt. Trek er gezellig mee op en wie weet heb jij aan het einde van je vakantie wel een adres los gepeuterd

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100