Ik ben vandaag geslaagd. Is het asociaal om dit van daken te schreeuwen?

Ik heb gecheckt en deze vraag valt gelukkig onder de richtlijnen.
Vandaag ben ik geslaagd voor mijn vwo-diploma. Ik wil op het dak gaan staan met een fles champagne en dit aan de hele wereld kenbaar maken. Mag dit of kun je dan door de politie van het dak gehaald worden? Ik heb namelijk geen zin in de politie op mijn dak...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Alles mag je woont in een vrij land tis geen dictatuur hier je mag je lekker uitleven op het dak GEEN PUISTENDE PUBERTAAL anders ga je maar weer terug naar school

van harte gefeliciteerddddddddddddd!!!!! nou je mag het schreeuwen je hebt er hard voor gewerkt!!! de hele wereld haal je denk ik niet maar als alle G.V leden online zijn haal je er ook een hoop!! fijne avond nog! :-)

Nee hoor,schreeuw maar een keer lekker! Maar doe dat niet na 10.00uur 's avonds of met een zatte kop,zodat je niet van dat dak geplukt wordt,c.q. lazert! Oh ja,gefeliciteerd!

als je niet te lang staat te schreeuwen denk ik dat iedereen je wel begrijpt. ik zeg gewoon doen

Lijkt mij een legitieme reden, zou alleen de buren een glaasje aanbieden. Hebben zij geen reden om de politie te bellen.

Als je het overdags doet en als het heel duidelijk is waar het om gaat, dan mag dat natuurlijk. Laat geen verwarring ontstaan over een mogelijke zelfmoordpoging ofzo, weer duidelijk. En doe het niet te laat, zodat mensen (kinderen die slapen) er last van hebben. Toegevoegd na 58 seconden: En natuurlijk VAN HARTE GEFELCITEERD!!!!

Ik zou niet met alcohol het dak op gaan. Sinterklaas doet dat ook nooit. Maar ik zou er wel voor zorgen dat ik iedereen die terugschreeuwt (bijvoorbeeld "HARTELIJK GEFELICITEERD") goed zou kunnen verstaan...

Dat mag. Als de politie langs komt doe je net of je neus bloedt.

Gelijk doen, 't is jouw feest, jij mag 't zeggen!

ik heb geen idee maar ik denk dat het wel mag.

Van harte gefeliciteerd!! Hang die vlag uit Feest je helemaal klem. Je hebt er waarschijnlijk hard naar toe gewerkt. Van mij mag je het van de daken schreeuwen Ga vooral je gang.

Hier is niks asociaal aan om van de daken te schreeuwen dat je geslaagd bent. Leef je lekker uit! Gefeliciteerd!

Nee, man, gooi het eruit! Zing, vier en dans! En nu op naar de volgende zes jaar :-)

Van harte! Schreeuw het maar lekker van het dak en vier het uitbundig met waar je nog vrolijker van wordt! VWO is een prachtige basis om een solide loopbaan te starten. Knal het er lekker uit, nu ben je nog jong en je zult nog zo verschrikkelijk veel moeten...! Je moet het wel heel bont maken, voor de politie je komt halen hoor. En als je enorm luidruchtig wil worden, licht je de wederzijdse buren vooraf even in. Dat levert meestal krediet!

haha eerst even GEFELICITEERD!.Dus jij wilt het letterlijk nemen? Als je het voor 10 uur s avonds doet en niet al te lang, zullen de meeste mensen hier absoluut wel begrip voor op kunnen brengen. Ik zou het in ieder geval niet in mijn hoofd halen om de politie of arbeidsinspectie of wat dan ook te bellen als ik iemand die zo blij is om die reden zie. Ik zal je hoogstens waarschuwen dat je niet van het dak af moet vallen met die hele fles champagne achter de kiezen.

Ja, het zou meer dan logisch dat je slaag voor de leerstof waar je jaren over heb gedaan.

Als eerste Proficiat ! Maar ik zou het niet van het dak schreeuwen , dat vraagt om problemen denk ik , en misschien mog kosten . Je mag zeker blij zijn en dit uiten , maar haal geen al te rare fratsen uit ! Gr.

Ik denk dat de meeste mensen dit wel leuke uiting vinden van je vreugde. Doen dus en gefeliciteerd.

Wel ja joh, doe eens gek, nu mag het nog. Let wel op een stevig dak he, dat je er niet doorheen tuimelt. en neem zo'n vuvu..voetbalblaaspijp mee dan weet je zeker dat het wereldkundig gemaakt is

gewoon doen

het is beter dat je dat overdag doet, want dan lopen er niet zoveel polities. hoe kan een politie weten dat je van je dak schreeuwt hij denkt gewoon het is gewoon een 1 of ander gek die zit te schreeuwen(maar jij bent niet gek hoor!). dus doe het maar even en ... gefeliciteerd natuurlijk het is erg knap van je dat je vwo-diploma hebt!

Gefeliciteerd! Nja, schreeuwen.... Nu we allemaal toch zo in de ban zijn van de Vuvuzela................. pak de Vuvuzela :P

Gewoon doen hoor!Als de politie oom maar een beetje gevoel heeft zal hij je feliciteren net zoals ik;van harte gefeliciteerd!Je kunt trots zijn op jezelf.

als het je eigen dak is...be my guesst...als het een dak van een ander is...ja ..a-so-ciaal..eerst ff vragen of het mag...hoop dat het niet mijn dak is

Van harte gefeliciteerd,een betere reden kun je niet hebben, feest ze.

Zeker doen, maar zonder vuvuzelatoeter alsjeblieft!!!! Gefeliciteerd!

nee

pak die fles champagne en schreeuw zo hard je kan, van harte gefeliciteerd, je hebt er hard voor moeten werken,

Gefeliciteeerdd Tot 10 uur mag je het uitschreeuwen!! Alleen raad ik je aan om niet met een fles champangne boven op het dak te staan je weet maar nooit. Schreeuw het boven uit drink het beneden leeg :) Nogmaals gefeliciteerd!!

Aan het aantal minnetjes te zien onder de antwoorden ijkt het alsof er zich nogal een aantal mensen aan storen dat je geslaagd bent. Gefeliciteerd! Schreeuw het van de daken!

Gefeliciteerd, maar ik denk dat de politie het niet ,zou apericiëren in een dichtbevolkt gebied. Als je je buren er geen last mee doet dan GO AHEAD: SCREAM!!!

gefeliciteerd!! Lijkt mij dat het wel mag (dan wel zonder alcohol denk ik). Doe je dan wel voorzichtig??

WHUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.....IK BEN GESLAAGD VOOR MIJN VWO-DIPLOMA!!! JOEPIE JOEPIE. Van harte gefeliciteerd zeg!!!! Het VWO nog wel... Joh...1 keer gillen en dan niet meer...moet kunnen toch. Val niet van je dak af....want dan is je diploma ook voor niets gehaald...grapje. Veel plezier joh, groetjes.

TUURLIJK MAG JIJ HET DAK OP OM TE SCHREEUWEN DAT JE GESLAAGD BENT. MISSCHIEN FELICITEREN DE AGENTEN JE WEL MET HET BEHALEN VAN JE DIOPLOMA

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100