Waarom zijn er vrijwel geen Zweden, Ijslanders, Noren Papoas en Polenesiers naar Nederland gekomen om in te burgeren?

Uit alle landen van de wereld emigreren mensen naar Nederland, met name uit Arabische en Afrikaanse landen maar vrijwel niemand uit IJsland, Noorwegen, Groenland en Zweden wil of kan naar Nederland komen om in te burgeren? Hoe kan dat nou? ik heb ook nog geen enkele Papoa of Polenesier uit Nieuw-Genea in multicultureel Nederland gezien.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Omdat die het thuis veel beter hebben. Je komt naar Nederland omdat het echt moet, niet voor je lol. Maar roep het niet te snel in Amsterdam zijn 171 nationaliteiten.

Omdat ze het in hun eigen land ook goed naar de zin hebben!

Omdat de mensen uit dergelijke landen geen redenen hebben naar hier te komen. Landen als Zweden en Ijsland doen het economisch en sociaal prima, waarom zouden de mensen daar weg gaan. En mensen uit Polynesië hebben het ook redelijk goed of vinden leven met minder welvaart wel best. Als ze toch willen vertrekken dan ligt Nieuw-Zeeland of Australië meer voor de hand dan het verre Nederland.

Ze zijn er wel, maar niet veel. Je moet ook haast wel gek zijn, als je uit een land met zoveel ruimte en schoonheid als bijvoorbeeld Zweden en Noorwegen richting het overvolle kippenhokje, dat Holland heet, te komen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100