Wat leer je van liefde?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

dat het blijft, zelfs als jijzelf ervan weggaat!

dat niet iedereen altijd te vertrouwen is. Toegevoegd na 1 minuut: mijn mening is dat je niet leert liefhebben van liefde, want als je niet kan liefhebben, kun je toch ook niet verliefd worden?

Liefhebben Toegevoegd na 57 seconden: Jezelf en de ander waarderen Toegevoegd na 1 minuut: Jezelf kunnen zijn; I have to learn, have to try, have to trust. I have to cry. Have to see, have to know that I can be myself(L)

dat liefde oneindig is

Bij liefde leer je te geven maar ook te ontvangen. de juiste balans hiertussen is de juiste liefde. liefde is nu eenmaal geven/nemen/luister naar elkaar

Dat je altijd op jezelf moet vertrouwen Toegevoegd na 58 seconden: Moet blijven vertrouwen..

Je moet altijd je zelf zijn, anders gaat het mis...

Dat het ook pijn kan doen

Oneindig veel terug krijgen en daarvan te genieten. Toegevoegd na 46 seconden: Het voelt als een zachte warme deken om je heen.

Echte liefde is niet te koop! Samen maatjes voor altijd. Door dik & dun X

Ėchte liefde is verbondenheid zonder voorwaarden.....

...hoe kwetsbaar het leven is.

Van liefde leer je niets. Liefde laat je tot rust komen, weer bij jezelf komen en vertrouwen krijgen. Maar dit zijn allemaal zaken die je in het allereerste begin al had, maar die je onderweg eventueel bent kwijtgeraakt. Liefde laat je thuiskomen. Daar leer je op zich niets van, maar het geeft je wel de gelegenheid om opgedane kennis te laten bezinken, om te groeien voor de volgende reis 'buiten' waar je weer nieuwe kennis op zal doen.

Van liefde leer je niets. Wel van iemand waarvan je houd. Wel van een liefdesrelaties. Liefde is te abstract.

Dat het,als het beantwoord wordt, de mooiste emotie is die een mens kan ondervinden en dat het door verdrietige gebeurtenissen binnen je familie ook heel erg op de proef wordt gesteld. Zo erg zelfs dat je er door uit elkaar kunt groeien! Maar,zo als het gezegde luidt:Ware liefde overwint alles,maar je zult er hard voor moeten knokken,want het is niet iets wat je zo maar komt aanwaaien!

Van liefde leer je ontzettend veel. In de echte liefde kom je jezelf tegen. Liefde is prachtig, het stijgt boven alles uit, alleen... we kunnen er niet zo goed mee omgaan. Al gauw willen we het bezitten of we eisen het op en dan gaat het pijn doen en raken we de liefde kwijt. Het is altijd weer een wonder wat je niet bezit, maar iedere keer mag ontvangen. En begin vooral om het te geven, daar waar jij geeft, ontvang je terug.

Dat het heel prettig is om te ontvangen en ook heel fijn is dat gegeven liefde fijn is als het gewaardeerd wordt en dat het behoort tot de meest positieve gevoelens die een mens voor zijn medemens, omgeving en de natuur kan hebben.

Liefde leert je heel erg veel. Het belangrijkste wat je kunt leren is hoe gelukkig je door iemand gemaakt kunt worden, maar ook hoe ongelukkig je door/dankzij diegene kunt worden. Het is een goede levensles. Ik ben zelf een paar keer in de wolken geweest en dacht dat ik de juiste had gevonden. Maar ben daarna keihard naar beneden gevallen en heb geleerd om stevig op beide benen te staan. Liefde leert je zonder en met liefde om te gaan. Het geeft je mensen kennis. En hoe je metelkaar kunt omgaan in een relatie.

Dat er ook andere dingen zijn dan geld die je gelukkig maken. !

Loslaten en leren begrijpen ...je geliefde nemen zoals hij of zij is ,pas gelukkig zijn als de ander ook gelukkig kan zijn . Alles leren we van de liefde ook dat ze vergankelijk kan zijn .Dat je zo hard kan liefhebben dat je amper nog kan ademen als je de ander moet missen ,het allesomvattende gevoel dat je zowel lichamelijk als geestelijk 1 bent.Dat is ware liefde ....het leven van een mens is de zoektocht naar liefde en acceptatie van wie we zijn ....

Wanneer men is in nood en pijn Pas dan weet men wie zijn vrienden zijn dan is het echte liefde in vriendschap of relatie

Je leert dat liefde voedt. Zonder voeding kun je niet leven.

Van liefde leer je heel veel. Wat is het fijn om het te ontvangen en te delen. Waar liefde is kan geen donker en duisterheid bestaan, dus je wordt ook ontdekt aan je donkere kanten, zodat ze naar boven komen om aan gewerkt te worden. Je leert van liefde ook om het niet te claimen of te bezitten. Door de liefde kun je ook meer verdragen van een ander, en heb je geduld als je ongeduldig bent. Ook zie je positieve kanten van een ander, en haal je het beste uit mensen. Liefde kan ook gebroken relaties helen, en verbind mensen. Door de liefde krijg je respect en bewondering voor alles wat leeft.

Wat je te geven hebt, en wat je nodig hebt om gelukkig te zijn...En helaas, soms ook hoe verkeerd je dingen kan inschatten...

Delen

Heb je naaste lief zoals je zelf, het leven is liefde, het leven is goed en goed is liefde.

Je leert dat je niet verliefd moet zijn.

Bronnen:
hyves.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100