Welk type mensen zou het 's nachts niet erg vinden deel te nemen aan een recordpoging?

Het gaat hierbij om een doelgroep te vormen die 's nachts eventueel uit hun bed komen of uberhaupt niet in gaan om mee te doen aan een Wereld Record poging.

Toegevoegd na 19 uur:
Het gaat om een 24 uurs marathon stoelmassage (zie link in mijn profiel)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Mensen die gewend zijn nachtdiensten te draaien. Ik zou het niet redden bijvoorbeeld en stort echt vanzelf wel in als ik mijn bedje niet haal. Verder, jongeren, studenten vooral gok is :-) en ouderen misschien, die hebben ook minder slaap nodig heb ik wel eens gehoord.

Ik ben een nachtmens, dus zou er wel voor te porren zijn, als de recordpoging maar interessant genoeg is. Als de recordpoging echt super interessant is, zul je ook de dagmensen wel kunnen enthousiasmeren denk ik. Hangt dus heel erg af, wat voor record je in gedachten had.

Wakkere mensen met een hele goede conditie die het leuk vinden om te laten zien wat ze kunnen al was het maar om aandacht te krijgen.

zoals wat ? als het interessant genoeg is blijf ik daar wel voor op!

arme mensen, die wel duizend euro kunnen gebruiken ;-)

Bronnen:
http://www.goeievraag.nl/vraag/mensen-nach...

Avond en nachtmensen,maar als t superleuk is of je krygt er geld voor denk ik toch ook wel ochtendmensen. Kben n nachtmens:) dus vertel

Studenten..

Mensen, zoals ik, die wel eens aan een nachtbridgedrive deelnemen.

Dat is afhankelijk van oa de datum waarop je je recordpoging zou willen ondernemen ,ik kan mij voorstellen dat tijdens de koninginnen nacht een ander en groter publiek in staat en bereid is om deel te nemen dan op een maandag nacht in december als het koud is en vriest .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100