Zal er ooit nog een elfstedentocht zijn in Nederland?

Na zulk een koude winter nog geen tocht der tochten,waarom zou je nog lidmaatschapsgeld betalen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als die komt is het de komende 20 jaar ... dus daarom zou je juist lid moeten zijn, het is immers nu of nooit!

Tja, je moet blijven hopen. En het lidmaatschapsgeld blijf je betalen als een verzekering dat je mee mag doen, als het ooit zover komt. Slimme jongens die friezen...

Zeker weten in de toekomst komt er zeker weer een ijstijd. Dus dit is slechts een moment opname. Je geld is dus niet weggegooid. Alleen de rit wordt wat duurder terug gerekend.

Ik vermoed niet op natuurijs. Wellicht dat ze het in kilometers op kunstijs kunnen maken, maar voor natuurijs denk ik dat het nooit meer een elfstedentocht erin gaat zitten.

Echt wel. Gewoon afwachten. Al duurt het vijfentwintig jaar.

Ja hoor, waarom niet? Na 1963 hebben we ook 22 jaar moeten wachten voor er een volgende editie kwam. Toen kwamen er toevallig twee achter elkaar, maar daarna duurde het weer 11 jaar.

We hebben een lange winter met slecht weer gehad, maar een echte strenge winter was het nu ook weer niet. Daarnaast heeft al die sneeuw eigenlijk het ijs kapot gemaakt. Hadden we niet constant sneeuw erbij gekregen, dan was de Elfstedentocht waarschijnlijk wel door gegaan, ondanks de niet zo strenge winter. Maar hoe dan ook, het komt er nog wel eens van. Zeker weten.

de kou was genoeg deze winter ,maar door de vele sneeuw lager geen ijs van voldoende dikte er komt zeker nog een tijd waarin er genoeg ijs ligt om de route te schaatsen wanneer weet niemand en als je dat niet wil betaal je geen lidmaatschap en mag je de route dus ook niet schaatsen, dat weet je met dergelijke van het weer afhankelijke evenementen nl nooit een dergelijk evenement wat een degelijke lange periode afhankelijk is van vorst zul je niet vaak hebben en dat is dan ook de aantrekkelijkheid van dat evenement .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100