Hoe kan het dat iemand meer houdt van zijn auto dan van zijn vrouw?

Er zijn mannen waarvan hun grote liefde een auto is. Niets komt daar tussen, zelfs een vrouw niet. Hoe kan dat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Lijkt me een probleem in de sociale of emotionele ontwikkeling waardoor iemand niet in staat is normale menselijke relaties aan te knopen of te behouden, waardoor andere objecten het onderwerp van affectie worden. Ik ken gelukkig niet zulke mannen, en dat wou ik graag zo houden. Ik ken wel mensen die -vergelijkbaar, en meestal vrouwen - beweren meer dan dieren dan van mensen te houden. Die vind ik ook altijd een beetje eng en wat sociaal onaangepast of wellicht beschadigd. En hoewel het vermoedelijk wel veel voorkomt en in de praktijk weinig kwaad kan, is het mijns inziens niet per definitie ook 'normaal' gedrag. Een mens die zich kan hechten aan andere mensen is op de lange duur mijns inziens gelukkiger, ook als er wel eens een relatie stukloopt.

Dat zijn mannen die niet inzien wat waar geluk inhoud!

je kunt ook vragen waarom houden vrouwen meer van hun kinderen en komt de man op de 3de plaats het heeft met liefde te maken Toegevoegd na 2 minuten: mannen hebben een voorliefde voor snelheid

Omdat je een auto, als de liefde over is, makkelijker inruilt. Ik zeg niet dat je vrouw inruilen onmogelijk is maar bij de auto gaat het makkelijk. Een beetje apart antwoord op een beetje aparte vraag.

Dat zijn mannen die niet weten wat liefde is. Wacht maar tot hun vrouw haar koffers pakt. Ineens wordt het toch anders als je auto je eten niet blijkt te kunnen koken en je sokken niet wast. Toegevoegd na 3 uur: Volgens mijn vriend komt dat omdat een auto altijd wel wil rijen en een auto niet praat.

Dat komt omdat ze niet van hun vrouw houden, het enige alternatief is dan de auto.

Dat zijn ook heel vaak mannen die met hun auto hun levensonderhoud moeten voorzien .

Ten opzichte van de vrouw roken en zuipen moderne auto's minder. Overeenkomst is wel dat ze je in de steek kunnen laten! ;-)

Een auto = een 'kunstmatige echtgenote'. Een vrouw = een 'mechanisch echtgenote. Voor bepaalde mannen is een vrouw 'de mechanische echtgenote' die moeilijk, of niet, kan worden beheerst, die heel veel zou kunnen zeuren, en die heel veel geld zou kunnen kosten. (dus voor vele mannen is dát nadelig). Voor bepaalde mannen is een auto 'de kunstmatige echtgenote' die kan worden beheerst, die niet zeurt en die weinig geld hoeft te kosten; (dus voor vele mannen is dát voordelig). Misschien is dát een reden...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100