Wat willen mannen?

Grootste delers in overvloed, typeringen zat en wat heb je aan ze op het moment dat het er werkelijk op aankomt?

Heersen moeten ze. Roeleren zonodig. Maar over wie nou eigenlijk. Wat willen ze?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

mannen wil een warm bed, mannen willen een vrouw die op hun moeder lijkt, een vrouw die haar eigen boontjes dopt en an de andere kant toch weer afhankelijk is.

Bier, sex en borrelnootjes.

De doorsnee man loopt voornamelijk zijn geslachtsdeel achterna :P Voor de rest vormen sport en bier een belangrijk onderdeel en in veel gevallen ook prestige. Ik herken mezelf overigens totaal niet in boventaande maar het valt me gewoon op.

Als ik dat allemaal had geweten dan was ik vast niet lesbisch...

aa Ireanie, onze site-feminist! Altijd leuk, mannen willen hun ambities bereiken. Erkend worden door derden, en voor vooruitgang zorgen. Daarbij willen ze een slimme, leuke en humor volle vrouw die niet alleen maar over mannen klaagt maar zelf niks bereikt in haar leven(!). Een succesvolle leuke, vrouw dus. Maar dit is mijn mening iig, en aangezien niet alle mannen gelijk zijn (!) kunnen er best mannen zijn die enkel sex en overheersing willen, zo zijn er ook zat vrouwen die dit willen.

Er zijn vast en zeker mannen die alleen bier en seks willen, en borrelnootjes en een vrouw die op hun moeder lijkt, maar uiteindelijk willen ze allemaal... met Lego spelen.

Voorzover het op (over)heerschen aankomt willen mannen toch voornamelijk over hun eigen heerschen, dat wil zeggen, hun lot in eigen handen houden en waar mogelijk positief beïnvloeden. Maar voorzover ik weet gaat dat op voor de mensch in het algemeen, dus ook voor de vrouw. Maar goed, net zoals die andere vraagsteller die iets vroeg over wat de vrouw wil, een beetje generaliseren is kennelijk altijd leuk.

Alle mannen willen een Ferrari. Sommigen een gele, maar de meesten een rode.

Wij willen sneller, beter en slimmer zijn dan onze concurrenten... Maar gelukkig geldt dat ook voor vrouwen, anders hadden we al dat gezellige gezeur niet...

een vrouw die het huishouden doet en goed is in bed

sex! ( duhh )

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100