Wat zijn neo naties?

Wat houd met name 'neo' in?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nazi's zijn nationaal socialisten. Het soort menschen waar we in de 2e wereldoorlog mee te maken hadden. Over het algemeen geen prettig volkje! Neo is het latijnse woord voor nieuw. Dus al met al wederom geen prettig volkje!

neo nazi = nieuwe national sozialisten Toegevoegd na 3 minuten: neo is dus nieuw

neo is latijn voor nieuw

neo is het duits woord voor nieuw dus een nieuwe natie Neonaties willen een land waar alleen hun eigen soort volk woont dus geen mensen van een ander ras alleen hun eigen ras als het beste ras zien

Neonazisme is nationaalsocialisme van na de Tweede Wereldoorlog. Het is een ideologie die ervan uitgaat dat het Indo-Europese ras of in meer extreme zin, het blanke ras van mensen, het arische ras, superieur is aan alle andere rassen. Ook gaat de ideologie ervan uit dat het jodendom uit is op wereldheerschappij en de uiteindelijke vernietiging van het blanke ras, daarom worden de Joden als de grootste vijand gezien door (neo-)nazi's. Nazisme is na de Tweede Wereldoorlog verboden in Duitsland en veel andere landen. Maar kleine groepen neonazi's bestaan nog steeds, over de hele wereld. Een voorbeeld hiervan is de NSDAP/AO. Naast neonazi's bestaat er een gerelateerde groep die het bestaan van de Holocaust en andere historische feiten uit het nazisme ontkennen, en over nazi-Duitsland en wat er gedurende die jaren gebeurde uitsluitend positieve geschiedenis schrijven (zie Holocaustontkenning).

Bronnen:
wiki

neo is nieuw op z,n Frans. in het nederlands zou het zijn nieuwe naties. de neo naties waren eingelijk een groep met dezelfde doelen als de gewone naties. nu staan ze meer bekend als een racistishe groep.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100