Wat is de context van de Badr Hari berichtgeving?

Ik heb een tijdje het nieuws niet zo goed gevolgd en zag vanavond in het journaal weer berichtgeving over Badr Hari. Een kleine search levert op dat hij op Sensation iemand een klap heeft gegeven en dat hij daar nu voor vervolgd wordt. Kan iemand kort en duidelijk uitleggen wat hier nog meer speelt, want de berichtgeving is vaak maar erg kort, en weinig verhelderend. [ik vraag mij dit serieus af]

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er zijn uiteraard veel meer mensen die hetzelfde uitgevreten hebben, maar Badr is extra interessant omdat hij het nieuwe liefje is van de ex van Ruud Gullit.

Hij wordt verdacht van poging tot doodslag, hij is afgelopen vrijdag vrijgelaten met de voorwaarden dat hij geen contact mocht hebben met de slachtoffers en getuigen. Ook mocht hij niet in horeca gelegenheden komen. Dit is wel gebeurd en nu is hij weer aangehouden en moet die weer 3 maandjes de cel in.

Geeft niks. Hij heeft 7 aanklachten voor geweldpleging en 1 voor poging tot doodslag. Hij was op voorlopig vrij, in afwachting tot de verdere rechtsgang / proces. Hij mocht geen contact hebben met getuigen en hij mocht niet naar de horeca. Dat waren voorwaarden. Beide heeft hij geschonden (2 keer uit eten, 2 vrienden die hem kwamen bezoeken, maar die ook nog moesten getuigen in zijn zaak) en daarom is hij na 3 hele dagen weer opgepakt en zit hij nu voor de komende 3 maanden weer vast.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100