Waarvoor dienen de grote structuren in de Chinese woestijn?

In de Chinese woestijn zijn raadselachtige gigantische structuren die verschenen. Het enige dat ik er tot nu toe over kan vinden, is dat nog niet bekend is wat het doel is van die structuren.

Zijn er al artikelen die het doel van deze structuren hebben kunnen achterhalen? Heeft de Chinese regering misschien al mededelingen gedaan?

Zie onderstaande beelden (ondanks de vreemde URL's: allemaal afkomstig van Google Maps):
http://g.co/maps/jxc9u
http://g.co/maps/kc573
http://g.co/maps/gzahp
http://g.co/maps/vgdf7

Weet jij het antwoord?

/2500

Toevallig had ik daar vanmiddag een artikel over gelezen in de online AD: "De technologiesite Gizmodo pakt deze week groots uit met de verborgen geheimen van het Chinese achterland. 'Waarom bouwt China deze gigantische projecten midden in de woestijn?' Lezers doen hun best een antwoord op deze vraag te formuleren en hebben intussen een reeks andere foto's aangedragen die vragen om nader onderzoek. Buitenaards leven Over de herkomst van het lijnenspel wordt druk gespeculeerd. Leger, lucht- en ruimtevaart worden in dat verband dikwijls genoemd. Ook ontbreekt de veronderstelling niet dat China op deze manier contact probeert te leggen met buitenaards leven. Graancirkels De meest voor de hand liggende suggestie is afkomstig van een lezer die de patronen vergelijkt met de graancirkels die in de jaren negentig over de hele wereld opdoken in korenvelden en bij nader inzien het product bleken van grappenmakers. Ook zijn er lezers die veronderstellen dat de beelden niet echt zijn, maar dat Google op deze manier door hackers een hak wordt gezet. " http://www.ad.nl/ad/nl/1014/Bizar/article/detail/3033904/2011/11/15/Google-onthult-mysterieuze-locaties-China.dhtml Kortom: de enigen die je er antwoord op zullen kunnen geven zijn de Chinezen zelf, maar ik betwijfel of die vaak op deze site komen.

Kijk een naar grenswetenschappen!

Bronnen:
http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?i=8401

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100