Wat vinden jullie van de actie van Gouden Koets op Marktplaats?

Vinden jullie het een grappige leuke actie of moet zoeits niet kunnen???

Artikel:
http://www.telegraaf.nl/stopdecrisis/4867963/__Is_de_Gouden_Koets_APK_gekeurd___.html?p=8,2

Advertentie:
http://www.marktplaats.nl/index.php?url=http%3A//dieren.marktplaats.nl/rijtuigen-en-koetsen/280042590-wegens-kredietcrisis-t-k-a-goude-koets.html

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik vind het getuigen van enorme humor om zoiets te doen. En dat heeft niets te maken met het plaatsen van een foto van de auto van je buren, want dat is geen gemeengoed. Iedereen kent de koets, en iedereen heeft het over de kredietcrisis. De koningin heeft toch zelf in de troonrede gezegd dat we allemaal de schouders eronder moeten zetten, en allemaal moeten inleveren. In die context moet je het volgens mij gewoon zien.

Persoonlijk vind ik dat het wel moet kunnen, maar ik begrijp niet waarom iemand dat zou doen. Vind het zelfs triest dat iemand zo een actie uithaalt. Maar goed ieder zijn ding.... Toegevoegd na 32 seconden: Zou hetzelfde zijn als jou buurman voor de "grap" een foto van jou auto neemt en deze op marktplaats zet.

Ik vind 'm wel lachen hahaha, dan staat er ook zo mooi: ' wegens kredietcrisis'.

Ik vind het een goede actie. De persoon wat dit gedaan heeft geeft namelijk zo een signaal af. Als wij moeten inleveren, moet het koningshuis dit ook maar. Het is natuurlijk van de ene kant ook wel grappig.

Ik vind het erg leuk!! Ben blij dat dit soort dingen kunnen in Nederland.

Ik vind het leuk. Vooral met die hele beschrijving erbij van de hotemetoten die eraan gewerkt hebben, want eigenlijk is het toch een foei-lelijk ding...Gezien de foefjes die Christina uithaalt met haar spaargeld, en de opgelaaide discussies over de toelage voor het koningshuis, vind ik dit wel een leuke manier van'terugpakken', omdat het zo net lijkt, of ze óók zorgelijk proberen de kredietkrisis zo goed mogelijk te doorstaan.

Zoiets moet kunnen, alleen moet je uitkijken met het plaatsen van foto's, want dat kan dan weer niet in alle gevallen zomaar.

Moet kunnen. Beatrix zal toch ook wel humor hebben. Alleen zie ik liever de auto + huis incl. inboedel te koop staan van de rechter die die turkse vrouwenhandelaar een enkeltje Turkije heeft gegeven. Het is natuurlijk makkelijk schieten op het koningshuis. En de echte verkwisters; ambtenaren op hoge posities en zogenaamde bestuurders blijven anoniem hun zakken vullen.

Niet alleen heel flauw en kinderachtig (en beroerd gespeld; redE van verkoop ..:roll:.... maar Marktplaats zou zichverre van politieke spelletjes moeten houden. Dus zouden ze het tolereren dan was het al discutabel, maar als het ene actie van henzelf is, is het gewoon schandalig. En dat staat helemaal los van wat ik van het koninklijk huis vindt trouwens......alle politiek hoort daar niet thuis.

Er zijn landen waar je voor zulk soort acties erg lang de gevangenis in moet of waar je dan een behoorlijk aantal zweep- of stokslagen kan verwachten. Gelukkig wonen wij in een land waar we dit soort protesten mogen en kunnen uiten. De actie vind ik zelf overigens niet van het nivo "bijzonder grappig". Ik heb ooit leukere advertenties en advertentieteksten zien staan op marktplaats (en nee, vraag me geen voorbeelden, want die advertenties zijn inmiddels weggehaald).

Prachtig. Ik zelf heb eens een land te koop gezet op marktplaats.

Ik moest wel lachen toen ik de advertentie las in de krant. Dit is wel echt humor en ik ben blij dat dit kan in NL. Degene die dit bedacht heeft is niet alleen ontzettend origineel, maar hij/zij heeft nog redelijk wat lef ook! Het moet natuurlijk geen trend worden dat je dingen van een ander zomaar even voor de gein op makrtplaats zet, maar ik ga er vanuit dat dit niet zomaar een geintje was. Achter deze grap zat een boodschap en dat kan ik zeker wel waarderen.

Ik vindt het mooi. zou er zelf niet opgekomen zijn. toont wel een beetje lef.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100