Vader komt thuis na 44 jaar samenzijn en 2 kinderen hebbende dat ie een ander heeft.Wat nu

Weet jij het antwoord?

/2500

Dan stort inderdaad je wereld even in. Je bent even alle grond onder je voeten kwijt. Maar bedenk wel dat ook hier een einde aan komt en je hier weer uit kunt komen. Neem hier wel de tijd voor. In het begin zullen de emotionele reacties de boventoon voeren. Dat is geen moment om grote beslissingen te nemen. Eerst moet de rust en de impact van deze 'bekentenis' duidelijk worden. Heel veel sterkte en wijsheid toegewenst!

Dat is waardeloos, Denk alleen dat het voor de kinderen minder erg is daar ik er van uit ga dat deze volwassen zijn en niet in situatie zitten dat ze nog thuis wonen en speelbal van de ouders kunnen worden. Helemaal erg als de partner het niet zou hebben zien aankomen

je doet er niks tegen, en het heeft ook geen nut om je er tegen te verzetten want dan zal hij zich min of meer tegen je gaan keren. hij zal er waarschijnlijk ook wel veel moeite mee hebben, ook al lijkt het voor jou niet zo. geef advies, maar dwing je niet op. laat hem zelf uitzoeken wat voor gevoelens hij heeft en wat hij er mee wil gaan doen. duidelijkheid is voor iedereen fijn, want dan kun je weer verder om dingen te verwerken. je kunt iemand tenslotte niet dwingen om bij iemand te blijven, mocht het vreemdgaan zijn en biecht het op laat zijn vrouw hem dan voor een keuze stellen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100