Hoe kan ik mijn vriend NöG liever zien?

iemand tips om mijn vriend nog gelukkiger te maken bij mij?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Laat hem zichzelf blijven en probeer niet hem te veranderen ,je bent verliefd geworden zoals hij was,en die enkele puntjes waaraan je je mischien zult ergeren in de toekomst horen net zo goed bij hem als de goede eigenschappen. Spreek met hem maar val hem niet lastig met ouwe koeien en zorg ervoor dat je alles vergeet wat er in een onenigheid tegen je gezegd word zodra de onenigheid opgelost is,en haal ze nooit nooit meer erbij in een discussie, dat is namelijk dodelijk voor een goede relatie. Verder blijf van hem houden en vooral blijf verliefd.

Veel goede vrienden maken, alle vliegen vangen in huis, je neus goed insmeren, de autobanden laten vernieuwen en een nieuwe natuurstenen vloer laten aanleggen. Kan niet stuk!

Vooral niet te klef worden!!!!

Liefde, vertrouwen en ruimte om zichzelf te kunnen zijn bij jou. Liefde heeft zo weinig nodig, het juiste van alles. Niet teveel en niet te weinig. Geef vanuit je hart, dan is het altijd goed. "Liefde is een groot woord, maar hangt met kleinigheden aan elkaar."

De trap naar de top is soms moeilijk te beklimmen, maar nog moeilijker om daar bovenop te blijven staan. Probeer niet de overtreffende trap te nemen, want de kans dat je dan valt is groot en áls je valt, val je diep. Wees tevreden zoals het is. Gelukkig worden is geluk, gelukkig blijven is een kunst.

Je wilt te graag... vind ie vast eng! Werkt averechts dus ;-)

lees het boek mannen komen van mars en vrouwen van venus, lachen joh. maar het schijnt dus dat mannen een hekel hebben aan zeurende vrouwen. (whaha wij vrouwen ook aan zeurende mannen!) gun hem tijd voor zichzelf als hij dat wil, en een broodtrommeltje maken voor het werk natuurlijk.. mij niet gezien maar mischien ligt het bij jullie anders. :) Toegevoegd na 1 minuut: en ja.. vriendinnen worden met zijn moeder (als je dat kunt).

Het klinkt tegenstrijdig maar meestal worden mannen gelukkiger van je als je ze wat ruimte geeft en niet te veel op hun nek zit.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100