Waarom zie ik na half twee op tv alleen 8x seks en 6 x sport ....?

....op de eerste 14 zenders, en daarna (soms) pas twee interessante (maar herhaalde ) zaken op Discovery en National Geografic ? Is tv echt het "brood en spelen" uit de romeinse tijd? duidt dit op het feit dat tv echt bedoeld is om iedereen rustig te houden?? Een soort drugs voor het volk ? Of ben ik gewoon paranoïde ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Waarschijnlijk is dan de doelgroep wakker ?? Nee hoor, 's nachts kijken er gewoon te weinig mensen teevee om enig serieus programma rendabel te maken,, en wordt dus de goedkoopste bagger uitgezonden, afgewisseld met zeer ongetwijfeld toch zeer lucratieve reclame voor een artikel dat overdag niet mag (gelukkig, want ik erger me er te pletter aan die twee, drie keer per jaar dat ik zo laat nog op ben). Gelukkig hebben ze daar eventueel de dvd-speler voor uitgevonden als je 's nachts nog iets leuks wilt zien, en als ook dat niet helpt zijn er altijd nog boeken. Teevee om iedereen rustig te houden ? Drugs voor het volk ? Mmmm, nee, zo zie ik het niet. Dat is zeer zeker niet de opzet, hooguit het resultaat - al word ik er niet rustig van, en al helemala niet gehoorzaam. Maar als je zo laat op blijft, kan je hoofd wel gekke dingen met je gaan doen natuurlijk ;-) Het is toch een soort service aan de late teeveekijker denk ik, al is hij niet van het hoogste soort. Vroeger had je om die tijd alleen maar testbeeld. En blijkbaar zijn het voornamelijk mannen die zo laat nog kijken (daar zal heus wel onderzoek naar zijn gedaan), vandaar de keuze voor sex en sport. Zouden er om die tijd voornamelijk vrouwen kijken, dan waren het vermoedelijk reruns van soaps en koop-teevee. Alles voor de kijkcijfers, toch ?

Heel simpel, er zal ongetwijfeld toch een markt zijn voor al die dingen die ze proberen aan te prijzen met die seksreclames. De sport evenzo, daarbij komt het brood en spelen concept wel enigszins om de hoek kijken. En het grappige is we tuinen er (bijna) allemaal in.

seks is het meest commerciele wat er is.

Mijn inziens kost de reclame zendtijd s,nachts bijna niets,omdat de meeste van ons toch niet kijken ,vandaar al die sexreclame ed,maar de oplossing is er zit een knop op,dus afzetten.

Cheap TV en ik denk wel dat daar zeker een niche ligt die vervuld kan worden. Want op deze BS zit echt niemand te wachten.

Ik weet niet welke kanalen jij ingesteld heb op je TV. Maar ik heb deze naht toch heel andere dingen gezien. En dat Disovery en NGC 's nachts de laatste 3 tot 6 uur van de avond ervoor herhalen is nooit anders geweest... Maar het verbaasd me wel eens dat er inderdaad erg veel sex 's nachts op TV is. Er zal wel een winstgevende markt voor zijn dan...

Omdat de duivel vele listen heeft om de mens te verleiden. Net zoals internet en een mobiel. Seks, drug en rock & roll voert de boven toom, net zoals in Sodom en Gomorra, die steden zijn door vuur uit de hemel verwoest vanwege hun zonde. Hoe staat het met ons vaderland?

Waarom er na een bepaalde tijd alleen nog bepaalde soort uitzendingen plaats vinden heeft in grote mate te maken met de doelgroep. Het is echter ook zo, dat vooral verkoop zaken beter werken, wanneer men zich niet te bewust is tijdens het kijken. Subliminale berichten mogen niet (berichten die het 'bewuste' voorbij gaan doordat ze te snel worden weergegeven), maar op tijden dat de geest zelf erg traag reageert en niet alles meer bewust filtert, kun je dit soort zaken goed binnenbrengen. Naast deze 'conspiracy theory', is er natuurlijk nog de normale reden, dat er gewoon mensen kijken die hier dan in geinteresseerd zijn of voor te vangen zijn. Immers, normale mensen liggen dan op bed en hebben de reruns van Discovery gewoon overdag gezien. Televisie is puur bedoeld om geld te verdienen, niet om van blackbox denktanks met geheime sektes de wereldbevolking rustig te houden. Alhoewel ik het wel begrijp, dat wanneer iemand niet in een god wil geloven, men dan maar in een 'hogere' menselijke macht gaat geloven, zodat er weer iemand de schuld kan krijgen van wat jezelf nalaat in je leven. Omdat je zo laat nog tv kijkt, denk ik dat je laatste vraag voornamelijk een serotine issue is en 'ja'. Waarschijnlijk kun je emotie en intellect momenteel niet voldoende sturen door te weinig slaap en gaan deze scheef lopen. Daarom is de uitspraak er ook: 'ga lekker slapen, morgen ziet de wereld er heel anders uit'.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100